Meniu

Transavia

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Transavia

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Transavia

Transavia, este o companie olandeză low-cost înființată ăn 1966, sucursală deținută de Air France-KLM. Principalul aeroport este Aeroportul Schipol din Amsterdam. Compania oferă zboruri de tip charter și regulate către o serie de 88 de destinații incluzând destinații de iarnă și estivale de pe tot teritoriul Europei și in zona Mediterană, compania fiind lider pe piața olandeză a biletelor de avion pentru vacanțe. Clienții acesteia sunt formați din tour operatori, dar și din consumatorii finali. Compania deține o flotă formată din 35 de aeronave.

Bagaje

Pentru bagajele de cală este permisă o greutate totală maximă de 50 kg și una de 32 kg/bagaj. Pentru bagajul de mână limita superioară este cea de 10 kg.

Clase tarifare

Basic – pentru toate schimbările în rezervare trebuie achitată o taxă suplimentară. Există posibililtatea achiziționării unei cantități mai mari de bagaje sau a unui loc anume. Plus – permite o limită de 14 zile până la care se pot face modificări în rezervare (date, destinație), cu achitarea diferenței în intervalul de 14 zile - 2 ore înaintea zborului. Schimbarea numelui se face contra unei taxe, însă clasa include un bagaj de 20 kg și un loc standard inclus. Max – permite schimbări în toate elementele rezervării cu până la 2 ore înaintea zborului cu plata diferenței. Include un bagaj de 30 kg și posibilitatea alegerii oricărui loc din aeronavă.

Check-in online

Check-in-ul online se durează între 24 de ore și 4 ore înaintea decolării. Acesta se poate realiza pe telefon, tabletă sau pe computerul personal. În cazul în care se dorește achiziționarea unui bagaj suplimentar, aceasta este mai avantajoasă dacă se face odată cu check-in-ul online decât la aeroport.

Flotă

Flota Transavia însumează 36 de aeronave a căror vechime medie este de 9.2 ani și este formată numai din aparate de tip Boeing 737.

Hub

Aeroportul Schipol se află la aproximativ 9 km SV de capitala Olandei, Amsterdam și este al 5-lea aeroport ca mărime în funcție de numărul de pasageri, numărul 4 în funcție de numărul de zboruri și numărul 3 pentru transporturile de tip cargo. În același timp, este și cel mai vechi aeroport internațional care are încă sediul în locul în care s-a realizat prima aterizare a unui avion de-al său, eveniment care s-a produs în septembrie 1916. Aeroportul este construit ca un terminal foarte mare, împărțit în 3 coridoare de decolare. În 2014, el a gazduit aproximativ 55 de milioane de pasageri și 438 296 de zboruri. Acest areoport este nod principal și pentru companiile KLM. Arkefly, Corendon.
Citiți mai mult

Mese

Meniuri existente la bordul avioanelor Transavia cuprind alimente precum gustări calde, sandwich-uri, băuturi răcoritoare și sucuri. Băuturile alcoolice consumate pot fi achiziționate numai la bordul avionului. Mesele nu sunt incluse în prețul biletului, însă există o gamă variată de produse ce pot fi achiziționate în cadrul oricărui zbor. Meniurile sunt personalizate și în funcție de destinația de plecare, iar sandwich-urile Sandays Bakeries oferă gusturi diferite în fiecare lună, o alegere locală fiind și specialitățile servite ca desert-Stroowafels.

Servicii opționale

Călătoria unui copil până în 12 ani necesită rezervarea în prealabil a unui asistent personal (angajat LOT) care are rolul de a-l asista pe copil de la check-in și până la preluarea acestuia de către un adult la destinație. Bagajul suplimentar este folosit pentru transportul echipamentelor sportive, a instrumentelor muzicale și a altor bagaje de mărimi diferite de cele maxim acceptate. Acest serviciu poate fi comandat cu cel puțin 24 de ore înaintea zborului. Animalele sunt ținute în cabina pasagerilor sau în cală în funcție de mărimea și greutatea lor. Prezența animalelor ar trebui notificată cu cel puțin 48 de ore înaintea zborului. În plus, pasagerii își pot alege în sistem duty-free.
Citiți mai mult