Meniu

KLM

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene KLM

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează KLM zboruri?

Orarul de zbor al KLM acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri KLM?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri KLM cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de KLM. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul KLM?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre KLM

KLM

KLM (IATA KL) este compania națională a Olandei, cu sediul in Amstelveen, lângă Aeroportul Amsterdam Schiphol. KLM operează servicii regulate de pasageri și de marfă pentru peste 90 de destinații din întreaga lume. Este cea mai veche companie aeriană din lume care încă funcționează sub numele său original. Fuziunea KLM cu Air France din 2004 a format grupul Air France-KLM, cu sediul la aeroportul Paris-Charles de Gaulle. Din mai 2004, Air France si KLM Royal Dutch Airlines a devenit cel mai mare grup european. Fiecare companie aeriană a păstrat identitatea individuală, numele său comercial și cel de brand. Air France si KLM sunt parte a alianței SkyTeam, al doilea ca marime din lume, după Star Alliance. Air France si KLM transportă mai mult de 77 de milioane de pasageri pe an. Ele operează 573 de aeronave care le permit să zboare către 243 de destinații în 103 țări.

Bagaje

La clasa economică, fiecare piesă de bagaj poate avea o greutate maximă de 23 kg. În cazul în care un bagaj cântărește între 23 și 32 kg., orice kilogram suplimentar (exces de bagaj) trebuie plătit obligatoriu la aeroport. La clasa Business fiecare piesă de bagaj va avea o greutate maximă de 32kg.

Clase tarifare

KLM prezintă 3 tipuri de clase pentru rutele lungi, internaționale World Business Class, Economy Confort și Economy. Ecrane personale, cu servicii audio-video sunt disponibile în toate cabinele, cu telefon prin satelit, SMS și e-mail. World Business Class este clasa KLM pentru zboruri lungi. Toate aeronavele Boeing 777-300ER și Airbus A330-300 dețin scaune noi, ce pot fi transformate într-un pat la un unghi de 175 grade (2m lungime), cu un acoperiș pentru intimitate. Europe Business Class este produsul pentru zboruri scurte. Scaunele au 84 cm, extra leg room și prize incluse. Scaunele din cadrul clasei Economy au în jur de 81 cm și 44 cm lățime, echipate cu tetiere și telefon prin.
Citiți mai mult

Check-in online

Check-in-ul online pentru KLM se poate realiza de la 30 de ore, până la o oră înainte de plecare (de la 24 de ore înainte de plecare pentru zborurile spre și dinspre Statele Unite ale Americii). Procesul de check-in poate fi completat prin introducerea numărului de bilete sau codul rezervării și numărul de zbor pe link-urile speciale de check-in oferite. Apoi, zborurile trebuie să fie selectate și să se completeze, de asemenea, numele pasagerilor. Există, de asemenea opțiuni disponibile pentru alegerea scaunului la bord și selecția unui tip de masă. Cărțile de îmbarcare primite pe e-mail trebuie imprimate și luate în timpul călătoriei. În unele cazuri, în care compania aeriană nu oferă.
Citiți mai mult

Flotă

Din decembrie 2014, flota KLM constă în 115 aeronave: Airbus A330-200, Airbus A330-300, Airbus A350-900, Boeing 737-700, Boeing 737-800, Boeing 737-900, Boeing 747-400, Boeing 747-400M, Boeing 777-200ER, Boeing 777-300ER, Boeing 787-9, KLM flota cargo, Boeing 747-400ERF.

Hub

Sediul KLM este în Amstelveen, aproape de hub-ul Amsterdam Schiphol. Aeroportul Amsterdam Schiphol (IATA: AMS, ICAO: EHAM) este principalul aeroport internațional din Olanda, situat la 20 minute sud-vest de Amsterdam, în municipiul Haarlemmermeer. Este cel mai aglomerat al patrulea aeroport din Europa în ceea ce privește numărul de pasageri care îl tranzitează. Aeroportul Schiphol este situat la o altitudine de 3,9 metri sub nivelul mării, acest lucru transformându-l în Aeroportul internațional aflat la cea mai joasă altitudine.

Mese

Pentru mesele din cadrul Clasei Economy pasagerii pot alege între o băutură, o masă delicioasă sau un sandwich. Clasa Economy Intercontinental permite alegerea unei băuturi și una din două variante de masă caldă. După fiecare masă, cafeaua este oferită din partea casei, precum și ceai sau lichior. Pe zboruri mai scurte, KLM oferă un sandwich sau alte gustări înainte de aterizare. Pe zboruri mai lungi, o a doua masă este servită, precum gustări, înghețată sau sandwichuri. Pentru cazurile în care zborurile au loc dimineața, se oferă mic dejun călătorilor. În cadrul clasei Business, mesele de înaltă calitate, sunt preparate de bucătari de top, vinuri premium și o selecție largă de băuturi.
Citiți mai mult

Servicii opționale

Pe zborurile lungi, pasagerii se pot bucura de sistem de divertisment interactiv, cu selecție de filme, canale audio și jocuri. Copiii de la bordul aeronavelor Austrian Airlines se pot bucura de o varietate de jocuri, jucării și puzzle-uri, dar și de un meniu special pentru copii.