Meniu

LOT

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene LOT

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează LOT zboruri?

Orarul de zbor al LOT acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri LOT?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri LOT cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de LOT. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul LOT?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre LOT

LOT

Compania aeriană LOT este unul dintre cei mai vechi transportatori din lume și principalul operator polonez care a activat în acest domeniu începând cu anul 1929. Primul zbor internațional realizat pe ruta Varșovia-București a fost în data de 1 aprilie 1930. Curând după aceea, a început vânzarea de bilete către Atena, Beirut și Helsinki. Începând cu anul 1931, cocorul a devenit emblema LOT.

Bagaje

Limitele de bagaj sunt diferite in funcție de clasele tarifare. Astfel, pentru LOT Economy Simple se permite 1 bagaj de până la 23 kg pentru zborurile locale și internaționale, la Economy pe lângă acestea se acceptă în plus 1 piesă, iar pentru zborurile transcontinentale, la Premium Economy se permit 2 piese la zborurile internaționale și intercontinentale. La Business Class se pot lua 2 piese pe zborurile internaționale și 3 pe cele transcontinentale. Mărimea permisă pentru bagajul de mână este de 55x40x23 cm, numărul acceptat al acestora diferind în funcție de clasă. - LOT Business Class – 2 piese de până la 9kg - LOT Premium Economy (zboruri intercontinentale) - 2 piese de până la 12.
Citiți mai mult

Clase tarifare

În funcție de lungimea rutei, LOT are două sisteme de clase tarifare. Clasele diferă în ceea ce privește serviciile oferite, atât înainte cât și în timpul zborului. LOT Economy Simple este recomandat persoanelor care călătoresc pe distanțe scurte și pentru care prețul este important. Aceasta oferă și posibilitatea de a alege modul de check-in, mesele, bagajul înregistrat și locul. Economy Class are aceeași ofertă la care se adaugă bagajul înregistrat care este inclus în prețul biletului și posiblitatea de a beneficia de reduceri pentru copii. Casa Economy Plus este destinată clienților ce își doresc o experiență mai completă. Se oferă o linie telefonică specială, prioritate la check-in și.
Citiți mai mult

Check-in online

Check-in-ul online se deschide cu 24 de ore înainte de zborul programat și se poate realiza cu cel puțin două ore înainte. Cartea de îmbarcare trebuie printată și prezentată la aeroport. De asemenea, se poate realiza check-in-ul prin telefon cu 24 de ore înaintea zborului, însă cartea de îmbarcare trebuie ridicată de la aeroport cu 30 de minute înaintea acestuia.

Flotă

Flota LOT însumează 36 de avioane de tipul Embraer 70, Embraer 195 și Boeing 737-400, ce sunt folosite pe distanțe medii și zboruri locale. Zborurile internaționale sunt operate de avioane moderne de tipul Boeing 787 Dreamliner.

Hub

Aeroportul principal LOT este Frederic Chopin din Varșovia. La aeroport clienții pot găsi spații de relaxare precum LOT Business Lounge și LOT Elite Lounge. Zonele de relaxare sunt echipate cu băi și dușuri, prânzuri calde, gustări și băuturi (inclusiv alcoolice), ziare, computere, TV și Wi-Fi gratis.

Mese

Mesele oferite la bordul LOT se diferențiază unele de celelalte în funcție de rutele alese și clasele tarifare. Mesele sunt servite pasagerilor de la clasele Business și Economy Plus pe rutele de până la 6 ore. Pe altele se pot oferi mici gustări și se poate alege gama LOT Gourmet. Oferta conține sandwich-uri, băuturi și gustări. Pe rutele mai lungi, masa este inclusă în tariful biletului pentru clasa Business și Premium, pasagerii clasei Economy putând să-și achiziționeze (cu maxim 12 ore înainte de zbor) ofertele incluse în \"Meniul Meu Premium\" în timpul procesului de rezervare. La bordul avionului, pasagerii pot de asemenea, să comande un meniu special fără gluten, vegetarian și cu un.
Citiți mai mult

Servicii opționale

Persoanele cu handicap sau cu nevoi speciale ar trebui să informeze acest lucru in momentul rezervării unui zbor sau 48 de ore înainte de acesta. Câinii pentru nevăzători pot călători în cabina de pasageri numai pentru rutele către Statele Unite ale Americii și înapoi. În alte cazuri, câinii sunt ținuți în cală gratuit. Copiii pot viziona filme, piese de teatru, jocuri, desene animate sau mânca gustări dulci. Părinții cu bebeluși pot primi pampers, șervețele umede etc.