Meniu

Swiss

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Swiss

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Swiss zboruri?

Orarul de zbor al Swiss acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Swiss?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Swiss cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Swiss. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Swiss?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Swiss

Swiss

Swiss International Air Lines (SWISS) este compania națională a Elveției. Deservește 106 destinații din 49 de țări de pe glob, prin Zurich, Basel și Geneva. Cu o flotă de 95 de aeronave, SWISS transportă în jur de 16 milioane de pasageri pe an. În calitate de companie națională, SWISS militează pentru valorile tradiționale ale Elveției, respectând cele mai înalte standarde de calitate a produselor și serviciilor oferite. SWISS face parte din grupul Lufthansa și este o membră a Star Alliance, cea mai mare rețea globală a companiilor aeriene.

Bagaje

Politica bagajului de mână impune un spațiu limitat la bord. Bagajul trebuie plasat în locul de deasupra capului sau sub scaunul pasagerului din față. Pentru clasa SWISS Economy se permite 1 piesă de bagaj de cel mult 8 kg, cu dimensiunile maxime 55 x 40 x 23 cm. În cazul claselor Business și Întâi se pot aduce 2 piese de bagaj de maxim 8 kg (55 x 40 x 23 cm). De asemenea, se acceptă ca bagaj de mână și o husă pliabilă pentru îmbrăcăminte cu dimensiuni maxime de 57 x 54 x 15 cm. Adulții și copiii cu propriile locuri pot lua la bord o geantă de mână, geantă de umăr sau de laptop, scaun de copil, echipament medical, cârje, atele sau alte tipuri de proteze. Bagajul de cală este inclus în.
Citiți mai mult

Clase tarifare

SWISS Economy Pentru clasa Economic, SWISS oferă servicii îmbunătățite, mai mult spațiu și beneficii majore în ceea ce privește politica de bagaj. Scaunele sunt prevăzute cu spațiu mărit pentru picioare și tetiere ajustabile pentru dormit în cazul zborurilor peste noapte. În plus, pasagerii pot opta între două mese calde, băuturi gratuite, inclusiv alcool. Există și mese speciale pentru copii, în cazul comenzilor în avans. Tot în cadrul clasei Economy, se poate personaliza programul de divertisment, de la filme, seriale și jocuri, toate pe ecranele private ale fiecărui scaun. Bagaj inclus: 1 piesă de bagaj de maxim 23 kg Bagaj de mână: 1 piesă de bagaj de maxim 8 kg SWISS Business Clasa.
Citiți mai mult

Check-in online

Check-in-ul online se poate efectua cu 23 de ore înainte de plecare și permite alegerea locului în aeronavă. Cartea de îmbarcare astfel obținută trebuie imprimată și prezentată la aeroport.

Flotă

Flota SWISS este compusă în prezent din șase tipuri de aeronave. Cinci dintre acestea fac parte din familia Airbus. Compania aeriană utilizează aeronave realizate de producători europeni pentru zborurile scurte și lungi. Flota este compusă din 5 aeronave Airbus A319-100, 23 Airbus A320-200, 6 Airbus A321-100, 2 Airbus A321-200, 14 Airbus A330-300, 15 Airbus A340-300. Pe lângă acestea există comenzi oficiale pentru alte tipuri: 10 comenzi Airbus A320neo, 5 comenzi Airbus A321neo, 9 comenzi Boeing 777-300ER.

Hub

Aeroportul din Zürich, cunoscut și sub numele Zürich Kloten, este cel mai mare aeroport internațional al Elveției și principalul hub al liniei aeriene SWISS. Aeroportul deservește Zürich, cel mai mare oraș din Elveția și datorită legăturilor de transport, multe alte orașe din țară. Kloten este localizat la 13 km nord de Zürich, în comunele Kloten, Rümlang, Oberglatt, Winkel și Opfikon, toate aflate în cantonul Zürich. Aeroportul este deținut de Flughafen Zürich AG, o companie cotată la bursa SIX Swiss, iar printre facilitățile oferite se numără locuri speciale de joacă pentru copii, saloane de relaxare sau de fumat, hotel de tranzit, dușuri.

Mese

Meniurile servite la bord sunt de cea mai bună calitate, realizate din produse de sezon și furnizate de parteneri locali. SWISS oferă mese à la carte, acompaniate de vinuri excelente. În funcție de lungimea zborului, compania servește un aperitiv, gustări ușoare sau meniu delicios, conceput din produse locale. Toate gustările, mâncărurile și băuturile sunt incluse în tariful biletului de avion. Există și opțiunea de meniu special, pentru cazurile de dietă, valabil pe toate clasele pentru zborurile lungi, sau la clasa Business pe zboruri europene. Acest meniu trebuie specificat și comandat în avans.

Servicii opționale

Creată special de TAROM și distribuită gratuit la bordul aeronavelor, revista INSIGHT va fi un partener de zbor plăcut, informativ, rafinat, elegant și sofisticat pentru toti pasagerii companiei Tarom. În paginile revistei INSIGHT există recomandări pentru destinații alături de poveștile lor, reportajele celor mai atenți jurnaliști, personalități de marcă din România și din lume. Totodata se regăsesc cele mai noi știri din diverse domenii de interes, de la business și ecologie până la informaţii despre auto si tehnologie. De asemenea, revista conţine o secţiune specială destinată informaţiilor despre serviciile TAROM, un ghid al călătorului şi oferte de călătorie. Revista SkyLady este.
Citiți mai mult