Meniu

Pegasus

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Pegasus

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Pegasus zboruri?

Orarul de zbor al Pegasus acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Pegasus?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Pegasus cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Pegasus. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Pegasus?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Pegasus

Pegasus

Pegasus Airlines este o companie low-cost din Turcia. Fondată în 1990 ea întai a funcționat drept o companie charter în parteneriat cu Aer Lingus și alte două companii. În 1994 partenerii și-au vândut acțiunile unei bănci locale, Pegasus devenind o companie pur turcească. Dupa câțiva ani de succes, în 2005 compania aeriană s-a transformat din companie charter în una low-cost. În 2007 Pegasus a servit mai mulți pasageri in Turcia decât orice altă companie aeriană privată. În 2013 numărul pasagerilor serviți de către compania aeriană a fost de 16.8 milioane. Huburile companiei Pegasus sunt Aeroportul Internațional Sabiha Gokcen și Aeroportul Internațional Ataturk. Ele operează în prezent zboruri către 97 destinații.

Bagaje

Bagaj de mână: Fiecărei persone îi este permisă o geantă care să cântărească cel mult 8 kg și să nu măsoare mai mult de 55х40х20 cm. La bord se pot aduce, de asemenea, un pardesiu, eșarfă sau o pătură, o pungă de cumpărături din duty-free, o umbrelă fără vârf ascuțit sau baston, un cărucior de copil pliabil, un laptop.

Clase tarifare

Pegasus operează cu o singură clasă economică pe toate aeronavele.

Check-in online

Serviciul de check-in online la Pergasus este valabil de la 72 ore până la 40 minute înaintea plecării. Pe durata check-in-ului online se pot alege de asemenea și locul în avion, o masă (până la 24 ore înaintea zborului) și un bagaj suplimentar (până la 4 ore înaintea zborului).

Flotă

Pegasus operează cu cea mai tânără flotă turcească care are în total un număr de 47 aeronave. 43 din ele sunt Boeing 737-800 cu o capacitate de 189 locuri și dimensiunea scaunelor de 74 cm. El de asemenea operează cu 4 aeronave Airbus A320-214 cu o capacitate de 174 scaune și dimensiunea scaunelor de 75 cm.

Hub

Aeroportul Sabiha Gokcen, Istanbul Sabiha Gokcen este unul dintre aeroporturile internaționale din Istanbul. Acesta a fost numit după prima femeie din lume care a zburat cu o aeronavă militară. Aeroportul este situat la 35 km sud-vest față de centrul orașului. A fost construit cu scopul de a reduce din volumul Ataturk căruia in mod constant îi creștea traficul. Aeroportul are un terminal intern și unul internațional. El servește in jur de 25 milioane de pasageri pe an. În septembrie 2010 în Londra, Sabiha Gokcen a câștigat la Congresul Mondial al Transportatorilor Low-cost premiul \"Cel mai bun aeroport din lume\".

Mese

Pasagerii pot comanda masa cu cel puțin 24 ore înaintea zborului și nu este inclusă în tariful biletului. Aceștia pot alege dintre unul din urmatoarele meniuri: meniul pentru copii, fructe cu ciocolată fondue, mic-dejun cald, șnitel de pui, ravioli cu ciuperci, pulpe de pui rotisate, salată de somon, prăjitură, sushi, mic-dejun cu fructe, mic-dejun rece, mozzarella și salată de roșii, burgeri, friptură la grătar și fructe de mare.

Servicii opționale

Există sisteme audio şi video la cerere complet interactive la bordul unora dintre aeronavele Airbus A330. Cu o selecţie de peste 20 de filme, douăzeci de ore de seriale şi documentare TV portugheze, braziliene şi internaţionale, jurnale de actualităţi zilnice de la Rádio Televisão Portuguesa în limba portugheză şi de la France 24 în limbile engleză şi franceză, zece jocuri (dintre care unele multijucător, în care vă puteţi juca împreună cu alţi pasageri din cadrul aceluiaşi zbor), informaţii despre TAP şi despre destinaţiile zborurilor sale, peste 900 de melodii şi cărţi audio şi posibilitatea ca pasagerii să îşi creeze propriul program, alegându-şi melodiile favorite din cele 60 de CD-uri.
Citiți mai mult