Meniu

Ukraine International

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Ukraine International

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Ukraine International zboruri?

Orarul de zbor al Ukraine International acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Ukraine International?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Ukraine International cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Ukraine International. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Ukraine International?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Ukraine International

Ukraine International

Compania Ukraine International Airlines este compania națională a Ucrainei, cu sediul la Kiev și hub-ul la Aeroportul Internațional Boryspil. Ea a fost înființată și și-a început activitatea în anul 1992 cu un zbor Kiev-Londra. Aceasta operează zboruri naționale și internaționale de pasageri și de tip cargo către Europa, Orientul Mijlociul, Statele Unite și Asia, având o rețea de 75 de destinații pe care le deservește cu o flotă de 33 de aeronave.

Bagaje

La Clasa Economy se permite un bagaj de cală de maxim 23 kg, numărul acceptat al acestora variind însă până la 3 piese în funcție de destinații și de nivelul atins pentru posesorii cardului Panorama. La Clasa Business se admite un bagaj de maxim 32 kg și 2 piese. Pentru pasagerii ce călătoresc cu copii până la 2 ani, se permite o piesă suplimentară de 10 kg și un cărucior pliabil. Bagajul de mână constă într-o singură piesă cu o greutate de până la 7 kg la Clasa Economy și o greutate de maximum 14 kg la Clasa Business, dimensiunea maximă admisă fiind de 55x 40 x 20cm.

Clase tarifare

Compania deține 2 clase tarifare Economy (cu subclasa Premium Economy) și Business. Beneficiile clasei Business constau în check-in separat la aeroport, acces la business lounge, un număr mai mare de bagaje acceptate în mod gratuit, posibilitatea de a face modificări în datele de călătorie fără nicio taxă, confort sporit la bord (locuri confortabile, spațioase și ajustabile, dulap pentru lucruri personale, o selecție variată de ziare și reviste, de preparate culinare ucrainiene servite din farfurii de porțelan și de băuturi alcoolice și non-alcoolice de la barul prezent la bord). Pentru Clasa Economy, se oferă în mod gratuit o gustare sau o masă în funcție de durata zborului. De asemenea,.
Citiți mai mult

Check-in online

În cadrul UIA check-in-ul online se poate realiza în intervalul de 2-23 ore înainte de ora de decolare (cu o limită inferioară de 4 ore pentru zborurile cu plecare din New York și o limită superioară de 18 ore pentru zborurile cu plecare din Helsinki, Zurich, Geneva și Brussels). Acesta se poate realiza numai pentru zborurile normale și de tip charter, pentru cele din urmă fiind valabil numai pentru cele cu plecare din Ucraina. De asemenea, acesta nu este posibil pentru adulții ce călătoresc cu copii până în 2 ani, minori neînsoțiți sub 16 ani sau pasagerii ce necesită asistență specială.

Flotă

Flota companiei Ukraine International Airlines este formată din aparate de tip Boeing după cum urmează: Boeing 737-300 - 3 aparate, pentru 135 pasageri Boeing 737-400 - 1 aparat, pentru 162 pasageri Boeing 737-500 - 7 aparate, pentru 112 pasageri Boeing 737-800 - 8 aparate, pentru 186 pasageri Boeing 737-900ER - 4 aparate (1 aparat pentru 189 pasageri, 3 aparate pentru 215 pasageri) Boeing 767-300ER - 4 aparate pentru 286 pasageri Embraer E-190 - 5 aparate, pentru 104 pasageri Boeing 737-300F – 1 aparat, folosit pentru zboruri de tip cargo ce poate transporta 19 tone.

Hub

Aeroportul International Boryspil este principalul hub al Companiei Ukraine International Airlines, fiind localizat în apropierea orașului Boryspil, la 30 km de centrul orașului. Toate zborurile companiei, internaționale, naționale sau de tip charter sunt operate de pe Terminalul D al aeroportului. De la aeroport se poate lua autobuzul care are un program de 24h/24h care ajunge în centrul orașului în aproximativ 45-60 minute. De asemenea, există serviciul de taximetrie care poate fi accesat chiar din cadrul aeroportului.

Mese

Începând din 2014, Ukraine International Airlines a adăgat serviciul de servire a mesei la bordul avionului, oferind posibilitatea pasagerilor de a alege dintr-o varietate de mâncăruri și băuturi pe parcursul zborului. Pasagerii pot beneficia de acest serviciu la clasele Economy pentru unele dintre zborurile internaționale, la fel ca și pasagerii claselor Business care le au incluse în prețul biletelor. Pentru zborurile naționale, clienților claselor Economy li se oferă în mod gratuit ceai, cafea și apă. Pentru zborurile cu durata de 90 de minute și peste, pasagerii pot comanda un prânz complet ce constă în salată (legume proaspete combinate cu brânză Feta), file de pui la grătar cu.
Citiți mai mult

Servicii opționale

Opțiunile FLEXI sunt flexibile, simple și convenabile, concepute pentru economisirea de timp. Acestea contribuie la îmbarcarea prioritară, distribuirea de locuri în aeronavă, fast track, schimbarea orei de zbor în avans – gratuit, o a doua piesă de bagaj de mână mic (pentru poziționarea sub scaunul din față), o piesă de bagaj de cală de 20 kg, schimbări de rută. De asemenea, easyJet susține educarea pasagerilor săi, prin programul Fearless Flyer. Acesta promovează webinarii și training-uri specializate pentru învingerea fricii de zbor.