Meniu

S7 Airlines

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene S7 Airlines

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează S7 Airlines zboruri?

Orarul de zbor al S7 Airlines acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri S7 Airlines?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri S7 Airlines cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de S7 Airlines. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul S7 Airlines?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre S7 Airlines

S7 Airlines

S7 Airlines, cunoscută și ca OAO Airlines, dispune de o extinsă rețea de zboruri locale dar și internaționale, ce au ca hub-uri principale aeroporturile Domodedovo (din Moscova) și Novosibirsk (Tolmachevo). S7 Airlines realizează zboruri regulate către țări din Europa, Orientul Apropiat, Asia de Sud-Est și țări din regiunea Asia-Pacific. Grupul S7 este alcătuit din Companiile Globus Airlines (de tip charter și înființată în 2008), S7 Engineering, S7 Training, S7 Service, S7 Cargo, S7 Ticket și Sibir Technics. Acesta este una dintre cele mai mari companii care operează în Rusia. Compania a devenit membră IATA în 2001 și face parte din Alianța Oneworld. Compania este membră a Alianței oneworld și include cele mai mari companii aeriene și 30 de transportatori afiliați. Împreună, alianța operează mai mult de 14 000 de zboruri anual către aproape 1000 de destinații pe tot globul, cooperând în present cu aproximativ 30 de companii

Bagaje

Dimensiunea acceptată pentru zborurile companiei diferă de la clasă la clasă astfel: - clasa Economy- o piesă cu greutatea max de 23 de kg și suma celor 3 dimensiuni fără să depășească 203 cm. - clasa Business – 2 piese cu greutate maximă de 32 de kg și suma celor 3 dimensiuni fără să depășească 203 cm. Pentru copii sub 2 ani ce nu au un loc achiziționat se acordă o piesă de bagaj de până la 10 kg cu suma celor 3 dimensiuni ale acestuia sub 203 cm.

Clase tarifare

Compania oferă 4 clase tarifare: Promo, Economy, Standard și Business. Toate clasele au fost create cu grijă și oferind oportunități de planificare a călătoriei și prețuri atractive. Economy Class La clasa Economy pasagerii se pot aștepta să fie serviți cu o masă caldă ușoară sau o gustare și o băutură non-alcoolică. Divertismentul de la bord diferă în funcție de aeronava utilizată, se pot oferi perne și pături și se acordă o limită de greutate a bagajelor de cală de 20 kg. Business class Clasa Business este dedicată persoanelor care au așteptări ridicate de la serviciile asigurate de compania aeriană. Locurile acesteia se află în imediata apropiere a locurilor piloților. și este dotată.
Citiți mai mult

Check-in online

Check-in-ul online în cadrul S7 se poate realiza în intervalul de 30 ore-50 de minute înaintea zborului, la realizarea acestuia fiind necesare documentele de călătorie și informațiile de zbor, precum și posibilitatea printării acestora. Acesta se poate realiza pentru maxim 6 pasageri odată, și numai pentru zborurile operate de S7. De asemenea, pasagerul care efectuează check-in-ul trebuie să fie adult, să nu necesite condiții speciale și să nu călătoreasca cu un copil. Toate bagajele trebuie să fie înregistrate la momentul check-in-ului.

Flotă

Flota Companiei S7 Airlines este compusă din 58 de aparate de tip Airbus A319(20), 320(19), 321(4), 737-800(13) și 767-300ER(2) cu o vârstă minimă de 9.3 ani.

Hub

Aeroportul Domodedovo din Moscova este un aeroport internațional localizat pe teritoriul Domodedovo, la 42 km S-SE de centrul Moscovei. Domodedovo este cel mai mare aeroport din Rusia și fosta URSS în ceea ce privește traficul de pasageri și de tip cargo și este una dintre cele trei aeroporturi principale din Moscova alături de Sheremetyevo și Vnukovo. Aeroportul Domodedovo are un terminal compus din două piste pentru zboruri domestice și înternaționale. În total deține 22 de aeronave.

Mese

Mesele la bordul avioanelor S7 Airlines diferă în funcție de clasa tarifară. Astfel, la clasa Economy se pot comanda mese calde ușoare și gustări, precum și băuturi non-alcoolice. La clasa Business se oferă mese,gustări și băuturi alcoolice.

Servicii opționale

Catalogul aflat la bordul avionului în cadrul zborurilor cu durată mai mare de două ore oferă o gamă largă de sugestii privind nevoile specifice de călătorie. De asemenea, pasagerilor li se oferă ziare și reviste naționale și internaționale, precum și posibilități diverse de divertisment audio-vizual pentru zborurile dus-întors.