Meniu

SAS

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene SAS

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează SAS zboruri?

Orarul de zbor al SAS acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri SAS?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri SAS cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de SAS. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul SAS?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre SAS

SAS

Compania aeriană Scandinavian și-a început activitatea în anul 1946. Aceasta a fost înființată ca un conglomerat de companii aeriene a trei țări: Danemarca, Norvegia și Suedia.
Sediul central al SAS este localizat la aeroportul Stockholm Arlanda. Compania este una dintre cele mai mari ale țărilor nordice, fiind caracterizată de modernitate și inovație. A fost prima companie din anii ’60 care a zburat pe deasupra Polului Nord, reducând astfel durata zborului spre Japonia de la 52 de ore la 36. Compania SAS a fost de asemenea și cea care a introdus avioanele ce au în vedere protejarea mediului și prima dintre companiile care a introdus o clasă economică. 
SAS este membru fondator al Star Alliance și, mulțumită partenerilor săi, poate oferi cel mai cuprinzător sistem de zboruri din lume, operând pe aeroporturi europene, asiatice și nord-africane. 

Bagaje

SAS oferă ca bagaj de mână gratuit cel puțin 1 piesă care poate cântări până la 8 kg. În funcție de clasa tarifară, bagajul de cală oferit în mod gratuit poate fi: SAS Go Light - 0 piese SAS Go - 1 piesă x 23 kg SAS Plus - 2 piese x 23 kg SAS Business - 2 piese x 32 kg din/către SUA, Asia

Clase de servicii

SAS oferă trei clase de servicii. SAS Go este cea mai ieftină, destinată turiștilor. Pasagerii își pot cumpăra gustări la bord. 

SAS Plus este apreciată atât de oamenii de afaceri, cât și de turiștii care caută variante alternative pentru clasa economică. La această clasă SAS oferă check-in la ghișeele aeroportului pentru clasele business și în unele aeroporturi, controale de securitate mai rapide, locuri mai confortabile, mese gratuite și termeni și condiții flexibile pentru tarife. Pe rutele intercontinentale, transportatorul oferă cabine separate.

SAS Business oferă cel mai ridicat nivel al serviciului, simplificarea procedurii de check-in și o limită ridicată de greutate a bagajului. Pasagerii pot să își petreacă timpul înaintea zborului într-un spațiu de relaxare special.

Check-in online

Posibilitatea realizării check-in-ului online este disponibilă cu 22 de ore înaintea zborului și se finalizează cu 60 de minute înaintea decolării. Pasagerii trebuie să aibă printată cartea de călătorie, dar pot să o ridice și de la ghișeul de check-in de la aeroport. Locurile alocate pot fi schimbate cu cel puțin 3 ore înaintea zborului.

Flotă

Flota SAS este compusă din peste 154 de aeronave de tip: Airbus A319, A320, A320NEO, A321, A330-300, A350-900, Boeing 737-700/800, CRJ-900, ATR 72-600. Companiile aeriene SAS înlocuiesc în mod constant avioanele mai vechi cu modele noi, mai ecologice. Astfel, este posibil să reducă consumul de combustibil în timpul zborului cu 15-30% și să ofere pasagerilor posibilitatea să călătorească sustenabil în condiții convenabile.

Hub

SAS deține o bază în cadrul Aeroportului Internațional Arlanda, care este localizat la 42 km nord de capitală și la 28 de km sud de Uppsala. Există mai multe puncte de alimentație ca: snack-baruri, restaurante, magazine, magazine duty-free. În clădire există, de asemenea, companii de închirieri auto, un stilist, o capelă, un punct medical, uscătorie, club de fitness și un teren de joacă. Wi-Fi-ul este disponibil în zona aeroportului.

Mese

Compania aeriană SAS oferă la bordul aeronavelor sale o gamă variată de băuturi, cafea și ceai oferite în mod gratuit. Pe rutele locale și europene pasagerii au la dispoziție un meniu din care pot cumpăra gustările dorite. În cazul rutelor lungi, sunt servite mese, gustări și băuturi indiferent de clasa tarifară. Felurile de mâncare pot fi comandate și din meniu. În prețul biletului clasei business este inclus un meniu mai bogat, la care se adaugă un pahar de vin, posibilitatea de a alege un fel de mâncare din meniu și de a folosi bufetul de băuturi, vinuri, gustări și fructe.

Servicii opționale

Vueling Pass permite pasagerilor să călătorească la un nivel maxim de confort prin acces la camere de tip Lounge VIP, Fast Track și alte beneficii. Serviciul Fast Track acordă pasagerilor o trecere rapidă prin zona de securitate a aeroportului, fără a sta la coadă și este valabil pentru un an la aeroporturile din Barcelona, Amsterdam, Berlin, Bruxelles, Frankfurt, Hamburg, Munchen și Roma. Vueling Punto este program gratuit pentru a colecta puncte și a zbura. Beneficiile programului sunt: • Zbor, cu mai puțin de 500 de puncte • Câștigul de puncte de pe toate tarifele Vueling • Nu există restricții privind datele, destinațiile sau zborurile • Utilizarea de puncte pentru a cumpăra bilete de.

Citiți mai mult