Meniu

Singapore Airlines

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Singapore Airlines

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Singapore Airlines zboruri?

Orarul de zbor al Singapore Airlines acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Singapore Airlines?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Singapore Airlines cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Singapore Airlines. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Singapore Airlines?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Singapore Airlines

Singapore Airlines

Compania oferă servicii de transport aerian către peste 60 de orașe și peste 30 de țări în jurul lumii. Pe teritoriul Asiei, pasagerii se pot deplasa către peste 30 de orașe deservite de SilkAir. Singapore Airlines Limited care operează din principalul hub din Aeroportul Changi, are o prezență importantă în zona Asiei de sud-est, de est, sud și Oceania. Singapore Airlines deține încă de la lansarea sa aeronava de tip Airbus A380, cel mai mare aparat de zbor pentru pasageri. Aceasta este clasată printre primii 15 transportatori în funcție de veniturile încasate și a 10-a în funcție de numărul pasagerilor. Singapore Airlines are ca și figură centrală pentru branding \"fata din Singapore\".

Bagaje

Pentru zborurile la care se aplică principiul greutății (toate destinațiile cu excepția SUA și Brazilia), bagajele de mână pot însuma la Clasa Întâi, Business și Suites 2 piese de câte 7kg fiecare, suma dimensiunilor nedepășind 115 cm. Pentru bagajul de cală, la aceste clase este permisă o greutate de 50 kg pentru bagajul de cală (cu 100% extra pentru membrii PPS Club și o greutate de 70 kg pentru membrii KrisFlyerElite/Star Alliance Gold), 40kg pentru Clasa Business, 35kg pentru Economy Premium și 30kg pentru Economy (respectiv 60kg, 55kg, 50kg pentru membrii respectivelor alianțe) Pentru zborurile către Brazilia se permit 2 bagaje cu greutate până la 32 de kg/piesă pentru toate.
Citiți mai mult

Clase tarifare

Suit-urile prezente exclusiv la bordul aeronavelor A380, oferă posibilitatea unei relaxări depline, creând un spațiu personal cu scaune încăpătoare cu căptușeală croită de designer-ul Italian Poltrona Frau. Acestea sunt prezente la Clasa Întâi si au fost create în colaborare cu BMW Group Deignworks USA, oferă pasagerilor comfort sporit și intimitate într-o cabină modernă și îmbietoare. Cu o lațime a scaunului de 35 inch și o lungime de extensie de 82, este unul dintre cele mai spațioase și luxoase disponibile la clasele întâi ale aeronavelor. Lumina difuză, ambientală, contribuie și ea la crearea unei atmosfere cât mai plăcute, iar produsele de îngrijire și trusele oferite. Produsele de tip.
Citiți mai mult

Check-in online

Check-in-ul online este disponibil pentru cele mai multe destinații de plecare începând cu 48 de ore și până cu 2 ore înaintea decolării. Există o serie de aeroporturi unde se pot printa cărțile de îmbarcare. Acesta nu este permis minorilor sub vârsta de 17 ani, dacă rezervarea este realizată separat de cea a adultului și dacă rezervarea este realizată pentru un grup de 10 sau mai multe persoane. Acesta se poate realiza, chiar și în cazul zborurilor de conexiune, dar trebuie să râmănă suficient timp pentru a trece de poarta de securitate și de înregistrare a bagajelor.

Flotă

Flota Singaporre Airlines este una foarte modernă, compania deținând 104 aeronave. Vârsta emdie a acestora este de aproximativ 7 ani, fiind una dintre cele mai noi și mai eficiente din punctul de vedere al consumului.Aparatele sunt de tip Airbus A330-300 și 380-800, Boeing 777-200 și 777-300.

Hub

Hub-ul principal al companiei Singapore Airlines, este Aeroportul Changi care este cel mai mare aeroport din Singapore pentru zboruri de pasageri și unul dintre cele mai mari hub-uri din Asia de SE. Este cotat ca fiind cel mai bun aeroport din lume, câștigând acest titlu în ultimii 3 ani consecutiv și de 30 de ori până acum, pe lângă alte 440 de alte premii. Acesta se află la 17 km NE de centrul comercial din Changi, pe o suprafață de 13 km2. Aeroportul este operat de Changi Airport Group și funcționează ca bază și pentru Singapore Airlines Cargo, Scoot, Tigerair, Jetstar Asia Airways. El deservește peste 100 de linii aeriene ce zboară către 300 de orașe din aproximativ 80 de țări, însumând.
Citiți mai mult

Mese

La bordul avionului se poate opta pentru o serie de 60 de feluri de mâncare diferite, incluzând feluri special create de către maeștri bucătari pentru pasagerii Singapore Airlines, cu un conținut scăzut de grăsime și carbohidrați. Băuturile includ vinuri, șampanie, bere, lichior și răcoritoare atent selecționate dintr-o serie de țări din jurul lumii.

Servicii opționale

Monarch, ce este considerată compania de top pentru destinații de vacanță, deține un serviciu de divertisment la bord remarcabil, prin aplicatia MPlayer, ce permite și conectarea personală de către pasageri la rețeaua wireless cu dispozitivele lor mobile echipate cu sisteme Android sau iOS pentru accesarea de conținuturi atât gratuite cât și cu plată. Această aplicație trebuie însă instalată înaintea zborului cu compania aeriană, din AppStore, Google Play sau Amazon App Store. Prioritatea la îmbarcare și accesul la lounge-uri VIP precum London Gatwick Airport Lounge sau Manchester Airport Lounge sunt de asemenea disponibile. Timpul de așteptare la aeroport este minimizat prin faptul ca.
Citiți mai mult