Meniu

Aeroflot

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Aeroflot

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Aeroflot zboruri?

Orarul de zbor al Aeroflot acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Aeroflot?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Aeroflot cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Aeroflot. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Aeroflot?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Aeroflot

Aeroflot

Aeroflot este compania națională a Rusiei și cea mai mare companie aeriană. Înființată în martie 1923, compania este una dintre cele mai vechi companii aeriene din lume și una dintre cele mai recunoscute mărci ale Rusiei. Ea a fost prima companie aeriană rusească ce a devenit membră IATA în 1989. Prin aeroportul său central, Sheremetyevo din Moscova, Aeroflot operează zboruri către 120 de destinații din 52 de țări, 41 dintre destinații fiind în Rusia, prin Terminalul D al acestuia care a fost pus în funcțiune din 2009 și care este utilizat și de alți parteneri Sky Team. În ultimul an Aeroflot a transportat 23.6 milioane de pasageri, cu un grad de ocupare de 78.2%.

Bagaje

Pentru bagajul de cală este permisă o greutate de maxim 23kg pentru clasele Economy și Confort și de 32 kg pentru Clasele Business, precum și dimensiuni cumulate de maxim 158 cm. Numărul acestora poate fi de 1 piesă – Clasa Economy sau 2 piese – toate celelalte. Bagajul de mână poate avea dimensiuni cumulate de maxim 115 cm, la clasele Economy și Confort fiind acceptate bagaje de 10 kg, iar la cele Business de 15 kg. Este permisă o singură piesă pentru toate clasele tarifare.

Clase tarifare

Clasele President și Premier sunt disponibile în aparatele Airbus A319/329/321 și Sukhoi SuperJet-100 oferind o experiență unică prin faptul că pun la dispoziția pasagerilor servicii individualizate și un standard excepțional de confort. Pasagerii sunt întâmpinați cu băuturi la bordul avionului, pot dispune de truse de călătorie adaptate acestora și duratei de zbor, iar pe tot parcursul călătoriei pot servi din meniul prezent la bord, ce este reactualizat o dată la 3 luni, mâncăruri cu specific atât rusesc, cât și european, adaptate orelor de zbor. Device-uri electronice și căști sunt oferite pasagerilor pentru divertismentul acestora la bord. Clasa Confort oferă scaune mai spațioase și.
Citiți mai mult

Check-in online

Check-in-ul online se permite în intervalul de 24 de ore - 45 minute înaintea zborului. În timpul efectuării acestuia, se pot alege locurile preferate, după care se imprimă cartea de îmbarcare și se prezintă la aeroport. Acesta nu este posibil pentru persoanele care necesită servicii speciale.

Flotă

Flota Aeroflot include 153 de aeronave, în special de tipul A320, A330 și Sukhoi SuperJets-100. Vârsta medie a aeronavelor este de 4 ani. Astfel există 11- B777, 8-B737, 22-A330, 26-A321, 63-A320, 7-A319, 18-SSJ-100, în prezent fiind în curs o înnoire a aparatelor de tip SSJ-100.

Hub

Aeroportul Internațional Sheremetyevo este cel mai mare aeroport rusesc ce este destinat zborurilor internaționale. Rețeaua de rute include peste 200 de destinații. Serviciile Sheremetyevo sunt folosite de reprezentanții a 3 mari alianțe aviatice: SkyTeam (Air France, KLM, Delta, CSA Czech Airlines, Alitalia, China Southern Airlines, Korean Air, etc.), Star Alliance (SAS, Air China, LOT, Adria Airways, etc.) și Oneworld (Finnair). Aeroportul a câștigat de câteva ori unul dintre locurile fruntașe la nivel european în ceea ce privește percepția calității serviciilor sale.

Mese

La toate clasele tarifare se oferă la bordul avionului 4 tipuri de meniuri ce se modifică lunar. În funcție de lungimea rutei, ora și durata zborului, se poate servi micul dejun, prânzul sau diferite gustări calde sau reci. Pasagerii sunt întâmpinați cu o mulțime de băuturi răcoritoare și sucuri, iar pe multe dintre rute, prânzul este acompaniat de vinuri fine.

Servicii opționale

Serviciile companiei aeriene includ un sistem de divertisment la bord AVOD care include monitoare touch-screen pentru fiecare pasager. Compania declară că are în centrul atenției copiii prin oferirea de mese gratuite, perne, pături și căști precum și o selecție de filme pentru copii. Wi-Fi-ul de mare viteză poate fi utilizat la bordul majorității aeronavelor, instalarea completă în cadrul aparatelor B757-200/300 ale acestuia urmând a fi finalizată la sfârșitul toamnei 2015. Acesta se activează când aparatele depășesc înălțimea de zbor de 3000 de metri. Pentru transportul animalelor, copiilor și infanților sau a persoanelor cu dizabilitati și femeilor însărcinate este oferită asistență.
Citiți mai mult