Meniu

TAP Air Portugal

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene TAP Air Portugal

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează TAP Air Portugal zboruri?

Orarul de zbor al TAP Air Portugal acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri TAP Air Portugal?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri TAP Air Portugal cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de TAP Air Portugal. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul TAP Air Portugal?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre TAP Air Portugal

TAP Air Portugal

TAP Air s-au constituit la iniţiativa lui Humberto Delgado şi a Transportes Aero Portugueses, în martie 1945, iar primul zbor al operatorului a avut loc în septembrie 1946, pe traseul spre Lisabona - Madrid. Din anul 1948, TAP Air este membru IATA, şi din 2005 aparţine de Star Alliance. Un fapt interesant este că în anul 1970 uniformele pentru însoţitorii de zbor Air Portugalia au fost realizate de Louis Feraud, care la acel timp îmbrăca vedetele de cinema, Brigitte Bardot, Ingrid Bergman, Elizabeth Taylor şi Grace Kelly. În anul 1989, pentru prima dată la cârma aeronavei portugheze s-a aşezat o femeie. În timpul celui de al doilea pelerinaj în Portugalia în 1990, Papa Ioan Paul II a zburat cu TAP Air. La cea de-a patruzecea aniversare a liniei Air Portugal, a fost deschis în Lisabona muzeul TAP în Lisabona. Acesta conţine documente istorice, jurnalele de bord, fotografii, uniforme şi un magazin de suveniruri. Sediul principal al operatorului este situat în Lisabona. Portul Aviatic Portela este principalul centru pentru liniile de legătură portugheze. Air Portugal oferă bilete de avion cu zboruri în Africa de Sud, Algeria, Angola, Brazilia, Columbia, Costa Rica, Ecuador, Ghana, Guinea-Bissau, Mali, Maroc, Mozambic, Panama, Peru, Portugalia, Republica Capului Verde, S.U.A., Senegal, Spania, Venezuela.

Bagaje

Bagajul de mână trebuie să fie adecvat pentru amplasarea pe raftul închis de sus sau sub scaunul pasagerului, iar dimensiunile sale maxime nu pot depăşi 115 cm - 55 x 40 x20 cm. Pentru clasa Economic este permis 1 bagaj de până la 8 kg, iar pentru clasa Executive 2 bagaje cu o greutate totală combinată de 16 kg. Se pot aduce la bord alimente pentru sugar destinate consumului în timpul zborului, 1 coş port-bebe – în cabină sau în cală, transportul a până la două echipamente de mobilitate per persoană cu handicap sau persoană cu mobilitate redusă, incluzând scaune cu rotile electrice. Propriile scaune cu rotile ale pasagerilor pot fi transportate doar ca bagaj înregistrat. Orice articole de.
Citiți mai mult

Clase tarifare

TAP oferă două clase majore: Economic și Executive. Deoarece fiecare pasager este unic, TAP a creat 5 noi moduri de a călători, fiecare din aceste produse fiind asociat cu diferite servicii, în ceea ce priveşte rezervările şi avantajele la sol şi la bord: tap|discount, tap|basic, tap|classic, tap|plus, tap|executive.

Check-in online

Din confortul locuinţei sau al biroului, formalităţile de check-in online permit începerea călătoriei şi tipărirea tichetului de îmbarcare. Check-in-ul online este disponibil cu până la 72 de ore înainte de plecare, cu următoarele excepţii:  Zborurile către SUA, care, din cauza restricţiilor guvernamentale, sunt disponibile începând cu până la 24 de ore înainte de plecare.  Zborurile cu plecare din Zagreb, Geneva şi Zürich, în cazul cărora formalităţile de check-in online sunt disponibile cu până la 23 de ore înainte de plecare. Pentru a asigura plecarea la timp a zborului, poarta de îmbarcare se închide cu 15 minute înainte de ora plecării. În cazul în care călătoria începe într-unul.
Citiți mai mult

Flotă

TAP operează în medie peste 2500 de zboruri pe săptămână prin flota sa formată din 4 aeronave Airbus A340-300, 14 aeronave Airbus A330-200, 3 aeronave Airbus A321-200, 19 aeronave Airbus A320-200 și 21 aeronave Airbus A319-100.

Hub

Aeroportul Portela din Lisabona, de asemenea, cunoscut sub numele de Aeroportul din Lisabona (IATA: LIS, ICAO: LPPT), este un aeroport internațional situat în Lisabona, capitala Portugaliei. În portugheză, este numit Aeroporto de Lisboa, Aeroporto da Portela, sau Aeroporto da Portela de Sacavém. Aeroportul este principalul poartă internațională în Portugalia și un centru european major. Este una dintre cele mai mari și, fără îndoială mai bine echipate aeroporturi din Europa de Vest pentru întreținere, controlul navigației și traficului aerian, care a fost de asemenea nominalizat ca lider Airport Europa timp de cinci ani consecutivi în World Travel Awards. Acesta a operat peste 18 milioane.
Citiți mai mult

Mese

La Clasa Economică, TAP oferă o masă adecvată pentru ora şi durata fiecărui zbor, inspirată de creativitatea bucătarilor şi preparată cu ingrediente proaspete de cea mai bună calitate. Tipurile de meniuri servite sunt un fel principal cald, servit pe o tavă, o masă uşoară constând dintr-un sandviş rece în cadrul zborurilor pe distanţe lungi şi o cutie cu un sandviş rece în cadrul zborurilor pe distanţe medii, o gustare dulce sau sărată ambalată individual. În cazul unei nereguli, tipul mesei oferite poate fi modificat fără înştiinţare prealabilă. TAP oferă un serviciu de masă special la bordul aeronavelor sale, care trebuie solicitat în momentul rezervării (sub rezerva confirmării şi în.
Citiți mai mult

Servicii opționale

Asistență specială li se oferă tuturor acelora care au nevoie de aceasta și în special copiilor și femeilor însărcinate. De asemenea, se poate accepta transportul obiectelor de tipul plăcilor de surf, bicicletelor, ski-urilor și animalelor cu aprobarea prealabilă din partea companiei în condițiile solicitate de aceasta. Pentru grupuri mai mari de 10 persoane se pot aplica reduceri la bieltele de avion.