Meniu

Tunis Air

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Tunis Air

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Tunis Air zboruri?

Orarul de zbor al Tunis Air acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Tunis Air?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Tunis Air cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Tunis Air. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Tunis Air?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Tunis Air

Tunis Air

Tunisair a luat naștere în anul 1948 și operează curse regulate către peste 40 de destinații din Europa, Africa și Orientul Mijlociu. Principalul sediu al companiei se află în Tunis, lângă aeroprotul Tunis. Tunisair este un membru al Organizației Transportatorilor Aerieni Arabi. Tunisair este transportatorul național al Tunisiei cu principalul aeroport în cadrul Aeroportului Internațional Tunis-Cartagina. Compania operează zboruri către 40 de destinații din nordul și vestul Africii, Orientului Mijlociu și Europei. Tunisair este deținut în majoritate de guvernul tunisian.

Bagaje

Bagajul de cală În cadrul TunisAir se aplică sistemul bazat pe piese de bagaj. Astfel, numărul de bagaje acceptat diferă în funcție de clasă și de destinații astfel: Tunisia/Europa și Africa de Nord – Clasa Golf:1x 32 kg, Clasa Thalasso: 1x23 kg, Clasa Plage: 1x23kg; Clasa Dune: 1x23 kg; Tunisia/Turcia – Clasa Golf – 2 x 23kg, Clasa Thalasso: 1x32 kg, Clasa Plage: 1x 32, Clasa Dune: 1 x 32 kg; Tunisia/Orientul Mijlociu și Apropiat și Africa de vest - Clasa Golf – 2 x 23kg, Clasa Thalasso – 1x 32 kg, Clasa Plage – 1x 32kg, Clasa Dune – 1 x 32kg Toate bagajele de cală pot avea o sumă maximă a dimensiunilor de 158 cm. Bagajul de mână Bagajul de mână poate avea o greutate maximă de 10 kg la.
Citiți mai mult

Clase tarifare

Compania deține 2 clase tarifare, Clasa Business și Clasa Economy. Clasa Business este denumită și \"Espace privilege\" pentru că este destinată să se adapteze așteptărilor clienților săi. Locurile la această clasă sunt dotate cu scaune ergonomice ce contribuie la o experiență de zbor relaxantă și confortabilă care este determinată și de mesele, cabina spațioasă și suportul disponibil pentru brațe. Serviciul de catering al clasei cuprinde feluri de mâncare savuroase adaptate preferințelor și meniuri delicioase servite în vase de porțelan. Birourile de check-in sunt de asemenea disponibile pentru clienții Clasei Business pentru ca aceștia să poată economisi timp. Acestora li se oferă și acces.
Citiți mai mult

Check-in online

Serviciul de check-in al companiei Tunis Air este disponibil în intervalul de 24 ore-3 ore înaintea fiecărui zbor. Cartea de îmbarcare este primită prin e-mail și poate fi salvată pe telefonul mobil sau printată.

Flotă

Flota TunisAir însumează în prezent 32 de aparate de zbor ce au o vârstă medie de 14 ani. Dintre aeronavele deținute de aceștia, 16 sunt de tip Airbus A320 – cu 25 de locuri la clasa Business și 120 la clasa Economy, 2 de tip Airbus A319 – clasa Economy cu 144 de locuri, 2 de tip Airbus A319ER-16 locuri la clasa Business și 90 la Clasa Economy, 3 Airbus A300-600 – 28 locuri la clasa Economy și 235 la Clasa Business, 2 Boeing 737-500 – 126 Clasa Economy și 7 aparate Boeing 737-600 ce au 126 de locuri.

Hub

Aeroportul Internațional Tunis-Cartagina este aeroportul international ce deservește capitala Tunisiei, Tunis. Aeroportul este denumit după denumirea istorică a orașului Cartagina, ce este localizat la est de aeroport. Este hub pentru 4 linii aeriene: Tunisair, Nouvelair Tunisia, Tunisair Express și Tunisavia. Toate operațiunile de la sol sunt coordonate de compania Tunisair Handling, o sucursală 100% deținută de Tunisair. Situat la 8 km NE de Tunis, aeroportul a fost dat în folosință încă din anul 1940. Aeroportul are o capacitate totală de 6 milioane de pasageri pe an, cel mai aglomerat fiind în lunile de vară, pe timpul sezonului turistic de vârf. De la aeroport se pot lua autobuze și.
Citiți mai mult

Mese

La bordul aeronavelor se oferă mese prin compania Tunisie Catering care este deținută în proporție de 45% de compania Tunisair. Tunisair pune la dispoziția copiilor un meniu special ce conține și un suvenir cu accent local din partea Tunisair.

Servicii opționale

Pentru pasagerii cu cerințe dietetice speciale, pe bază medicală sau religioasă se pot oferi o selecție de feluri special create, dacă această cerință a fost comunicată cu cel puțin 24 de ore înaintea decolării. Această opțiune poate fi aleasă și odată cu achiziționarea online a biletului. Pentru alimente ce nu conțin alune și pentru cele de tip Kosher, comanda trebuie făcută cu cel puțin 48 de ore înainte de decolare. La brodul avionului există posibilitatea conectării laptop-ului, telefonului sau tabletei la rețeaua de Wi-Fi pentru a naviga pe Internet, a trimite SMS-uri sau a intra pe rețele sociale chiar pe parcursul zborului. Conectivitatea se extinde din ce în ce mai mult pe.
Citiți mai mult