Meniu

easyJet pe eSky

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene easyJet

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează easyJet zboruri?

Orarul de zbor al easyJet acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri easyJet?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri easyJet cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de easyJet. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul easyJet?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre easyJet

easyJet

Compania aeriană low-cost britanică easyJet este una din cele mai mari de acest fel din Europa. A fost înfiinţată în anul 1995. Acţionarul companiei este Stelios Haji-Ioannou. Sediul principal al transportatorului este Aeroportul Luton de lângă Londra. Încă de la început, easyJet a parcurs rutele europene cele mai populare din punct de vedere turistic şi business, obţinând renumele de companie care oferă zboruri foarte convenabile. easyJet este o companie aeriană foarte deschisă la nevoile pasagerilor săi. În cazul în care pasagerul întârzie la aeroport, acesta are posibilitatea de a zbura cu următorul avion în urma achitării unei taxe fixe suplimentare, condiţia fiind sosirea la aeroport cu cel puţin două ore după zborul planificat iniţial. Avioanele acestei companii aeriene aterizează pe principalele aeroporturi. easyJet zboară în peste 70 rute, către ţările europene, dar şi din Africa de Nord.

Bagaje

Toți pasagerii pot aduce un bagaj de mână, cu dimensiunile maxime de 56 x 45 x 25cm incluzând mânerele și roțile. Spațiul de deasupra capului este limitat, iar pe rutele extrem de frecventate bagajele de mână pot fi transportate la cală, dacă este cazul. Clienții easyJet Plus, FLEXI, Upfront sau Extra Legroom pot aduce suplimentar la bordul aeronavei o geantă mică care se poate poziționa sub scaunul din față (poșetă sau geantă laptop), cu dimensiunea maximă de 45 x 36 x 20cm. Dimensiunea totală a bagajului de cală trebuie să se încadreze în maxim 275 cm (lungime+lățime+înălțime) și o greutate standard de 20 kg per piesă, exceptând echipamentul sportiv sau medical. Se pot aduce piese în.

Citiți mai mult

Clase tarifare

easyJet este una dintre principalele companii low cost din lume, a 3-a ca număr în funcție de numărul de pasageri transportați. Economisirea timpului este principalul lor obiectiv, așadar oferă pasagerilor zboruri frecvente pe rute principale de business din Europa. Linia aeriană operează pe patru aeroporturi importante în jurul Londrei, dar și pe hub-uri majore din împrejurimile Parisului și orașului Milano.

Flotă

Flota easyJet constă din următoarele aeronave: 137 aeronave Airbus A319-100, 74 aeronave Airbus A319-100 și 100 de aeronave comandate Airbus A320neo. Linia aeriană este cel mai mare operator al Airbus A319. Compania asociată EasyJet Switzerland operează 15 aeronave Airbus A319 și 11 aeronave Airbus A320 sub înregistrare elvețiană, în plus față de cele descrise mai sus.

Hub

Principalul hub preferat de easyJet este Aeroportul Luton, la hangarul 89. În 2014, prin acest aeroport au tranzitat aproximativ 10,500,000 pasageri. easyJet a adoptat zborurile via aeroporturi mari sau principale, spre deosebire de modelul clasic al unui singur hub. Spre exemplu, easyJet zboară spre Düsseldorf, spre deosebire de competitorul său principal – Ryanair care preferă Weeze, ce se află la 70 km de oraș. easyJet servește și aeroporturi majore precum Belfast, Gothenburg și Roma. easyJet are în plan includerea unei noi baze, la Amsterdam Schiphol, la 19 ani după primele zboruri lansate spre Europa. Linia aeriană va distribui 3 aeronave Airbus A320 pentru acest aeroport. Amsterdam.

Citiți mai mult

Mese

Compania aeriană oferă pasagerilor un meniu variat, de la sandwichuri gătite local la pachete de snacks-uri. Pentru turiștii care călătoresc însoțiți de copii, easyJet a pregătit pachete speciale pentru cei mici, ce includ și activități pentru a-I menține ocupați (Safari Gulliver, Lily).

Servicii opționale

Pentru membrii de top ce fac parte din programul de fidelizare onworld (Emerald sau Sapphire) sunt puse la dispoziție aproximativ 550 lounge-uri care pot fi folosite de către toți pasagerii indiferent de clasa la care aceștia călătoresc. Aceste lounge-uri au sunt destinate creării unui mediu cât mai confortabil, destinat relaxării.