Meniu

Prinair

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Prinair

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Prinair zboruri?

Orarul de zbor al Prinair acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Prinair?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Prinair cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Prinair. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Prinair?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Prinair

Prinair

US Airways este una dintre companiile americane deținute de Grupul American Airlines. Compania, înființată în 1937, deține o rețea internațională și națională de 193 de destinații în 24 de țări, în America de Nord, America de Sud, Europa și Orientul Mijlociu. Compania aeriană este membră a Alianței Oneworld și prin crearea celei mai mari fuziuni mondiale cu American Airlines, oferă servicii aeriene către peste 340 destinații în peste 50 de țări din cele 4 hub-uri ale sale prezente pe teritoriul american. Compania este formată atât din US Airways Mainline precum și din US Airways Express, rețea regională sub care operează o serie de companii regionale de zboruri scurte și medii.

Bagaje

Pentru bagajul de mână se admite o singură piesă, la care se adaugă un alt obiect personal. Dimensiunea acestuia trebuie să fie de maximum 115 cm (23 x 36 x 56 cm) incluzând mânere, roți etc. Obiectele personale trebuie să fie mai mici decât bagajul și să intre lejer în bagaj. Pentru zborurile transpacifice și cele ce au ca destinație Brazilia sunt incluse în prețul bagajului 2 bagaje, iar pentru cele transatlantice 1 bagaj. Pentru celelalte destinații trebuie achitată o taxă ce diferă în funcție de numărul de bagaje, numărul maxim acceptat fiind 9, iar greutatea maximă, 23 kg.

Clase tarifare

US Airways oferă două clase tarifare – Economy și Clasa Întâi (pe zboruri naționale și rute internaționale scurte) / Envoy (pe rutele internaționale lungi). Pentru zborurile de tip express oferite cu aparate de dimensiuni mai mici se oferă numai clasa Economy. În funcție de aeronavă, pasagerii clasei Envoy și Economy pot beneficia de sistem încorporat Audio Video on Demand (AVOD). Pasagerii Envoy dispun de acces la culoarul aeronavei, băuturi și mâncăruri fine, scaune complet rabatabile și media player portabil. Pasagerii clasei Economy dispun de ecrane încorporate în scaune.

Check-in online

Check-in-ul se poate realiza începând cu 24 de ore și până cu 45 de minute înaintea zborului (90 de minute pentru zborurile internaționale). Odată cu imprimarea cărții de călătorie se realizează și plata bagajelor înregistrate, optarea pentru alte elemente și alegerea locurilor în aeronavă.

Flotă

Flota este compusă din aproximativ 338 de aparate la care se adaugă cele ale US Airways Express (278) Aparatele de tip Airbus A330-200 și A330-300 sunt cele mai prezente pe rutele principale transatlantice din Philadelphia și Charlotte. Boeing 767-200 este folosit în principal pentru zboruri internaționale cu mai puțini pasageri, iar aparatul Boeing 757-200 dispune de două configurații – una cu 12 locuri la clasa Envoy, iar cea de-a doua cu 14 locuri la Clasa Întâi. Aparatul Airbus A321 este folosit în special pentru zborurile transcontinentale, iar cele de tip Airbus A320, A319 și Embraer E-190 sunt folosite în special pentru zborurile domestice. Alte aeronave utilizate sunt cele de tip.
Citiți mai mult

Hub

Compania US Airways deține 4 hub-uri principale: Aeroportul Internațional Charlotte Douglas, Aeroportul Internațional Philadelphia, Aeroportul Național Ronald Reagan Washington, Aeroportul Internațional Sky Harbor. Aeroportul Internațional Charlotte Douglas este cel mai mare aeroport al companiei US Airlines însă, după fuziunea din 2013 acesta a ajuns pe locul 2, la nivel de grup după Aeroportul Dallas/Fort Worth. Primul a găzduit în ultimul an un număr de peste 44 de mil. de pasageri transportați, pe când cel din urmă depășește cu puțin 60 de mil.

Mese

Pe tot parcursul zborului se servesc sucuri, băuturi răcoritoare, apă și alte băuturi non-alcoolice. De asemenea, se pot achiziționa vinuri, beri și băuturi alcoolice, iar pe unele zboruri sunt disponibile pentru vânzare și mese și gustări. Se poate opta de asemenea pentru feluri de mâncare proaspete (“Dine Fresh”) sau gustări (“Snack Box”). Meniurile gratuite de la clasa Economy oferă câte 2 opțiuni pentru fiecare rută ce se modifică lunar. Alte opțiuni pentru zborurile de peste 1 oră sunt gustările à la carte, iar pentru cele de peste 3 ore, meniuri proaspete.

Servicii opționale

Fiecare dintre lounge-urile Maple Leaf ce se află în majoritatea aeroporturilor de pe teritoriul Canadei și în alte locații cheie, oferă o evadare din aglomerația aeroportului și un nivel al serviciilor de neegalat într-o ambianță intimă și confortabilă cu culori naturale dar calde și priveliști uimitoare. La acestea se adaugă gustările și băuturile alcoolice și non-alcoolice oferite gratuit, incluzând bere, capuccino și espresso, selecția de ziare și reviste. Pasagerii claselor business sau cei ce fac parte din programul de loializare se pot, de asemenea, bucura de acces exclusiv la lounge-urile Maple Leaf care sunt foarte potrivite pentru lucru, oferind acces la internet wireless și.
Citiți mai mult