Meniu

Air Europa

Advertisement

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Air Europa

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Advertisement

✔️ Unde operează Air Europa zboruri?

Orarul de zbor al Air Europa acoperă rute către multe orașe populare. Pentru a verifica disponibilitatea conexiunilor, utilizați motorul de căutare eSky.

✔️ Când puteți achiziționa cele mai ieftine bilete pentru zboruri Air Europa?

Este recomandat să achiziționați biletele pentru zboruri Air Europa cu cât mai mult timp înainte de data călătoriei.

✔️ Ce alte linii aeriene operează pe rute similare?

Există și alte linii aeriene care operează către destinațiile acoperite de Air Europa. Le puteți descoperi în motorul de căutare eSky.

✔️ Pot rezerva și o cameră de hotel împreună cu zborul Air Europa?

Utilizând motorul de căutare eSky, puteți rezerva o cameră de hotel împreună cu biletul de avion în secțiunea Zbor+Hotel. Astfel, nu doar că veți beneficia de cea mai comodă manieră de a rezerva, dar veți și economisi datorită discount-urilor aplicate pentru pachete.

Aflați mai multe despre Air Europa

Air Europa

Compania Air Europa a fost înființată în anul 1986 și este divizia aeriană a grupului Globalia Corporation. Este a treia companie aeriană din Spania după Iberia și Vueling, cu sediul în Polígono Son Noguera din Majorca. Din 1991 Air Europa a încercat să se poziționeze ca una dintre cele mai moderne companii aeriene europene. Rețeaua sa de 44 de destinații acoperă cu cele 52 de aeronave o parte importantă din teritoriul Spaniei, la fel ca și destinații din Europa, Africa de Vest și America. Zborurile companiei leagă regiuni din vestul Europei cu cele din nord, precum și cu destinații ca Insulele Canare sau Baleare. Principalul aeroport al companiei este Aeroportul Palma de Mallorca. Din 2007, Air Europa este parte a Alianței SkyTeam, iar în ultimii 10 ani s-a concentrat pe creșterea zborurilor regulate.

Bagaje

Bagajul de mână permis diferă ca număr și dimensiune acceptată astfel: 1 piesă de 10 kg – Clasa Economy; 1 piesă de 14 kg – Clasa Business, pentru zboruri locale și europene 2 piese de 18 kg – Clasa Business, zboruri internaționale. Bagajul de cală poate avea o greutate maximă de 23 kg, numărul acestora diferind în funcție de clasă astfel: Clasa Economy - 1 piesă Clasa Business, zboruri locale și europene - 2 piese Clasa Business, zboruri internaționale - 3 piese Există anumite destinații pentru care se acceptă 2 piese a câte 23 kg (Bolivia, Venezuela, Peru și Senegal) sau chiar 2 a câte 32kg (Brazilia). Membrii SkyTeam Elite și Elite Plus au dreptul la o piesă suplimentară de bagaj.

Clase tarifare

În cadrul Air Europa se oferă două clase de servicii: Clasa Economy și Clasa Business. Ca elemente adiționale față de pasagerii clasei Economy, cei care aleg Business pot opta pentru locul preferat cu 48 de ore înainte de zbor și limită crescută de bagaje, beneficiind de asistență continuă și asigurare. Pe timpul zborului au acces VIP la lounge-ul aeroporturilor, check-in prioritar, meniu exclusiv, o băutură inclusă la intrarea în avion, scaune ergonomice, ziare și reviste, precum și o gamă largă de posibilități de divertisment la bord.

Check-in online

Check-in-ul se poate realiza între 48 h și 1 h înainte de zbor pentru zborurile din Spania, toată Europa, Dakar-Madrid, Caracas, Cancun, Havana, New York (John F Kennedy), Santo Domingo, Buenos Aires, Salvador de Bahia, Santa Cruz de la Sierra și Lima, New York.

Flotă

Flota companiei aeriene spaniole este formată din 40 de aeronave, inclusiv Boeing 737-800, Boeing 787-800, ATR 72 și Embraer 195. Aeronavele moderne, confortabile și eficiente asigură emisii mai mici de CO2, ceea ce face parte din politica de dezvoltare durabilă. Air Europa așteaptă, de asemenea, livrarea a încă 23 de aeronave moderne Boeing 737-800, Boeing 737 MAX 8, Boeing 787-8 Dreamliner și Boeing 787-9 Dreamliner.

Hub

Este unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Spania ce deservește zboruri locale și internaționale. Aeroportul Madrid-Barajas se află la nord de Madrid în zona Barajas, la doar 12 km de centrul capitalei Madrid. Acesta și-a schimbat numele din Madrid-Barajas în Adolfo Suárez Madrid-Barajas în anul 2014. El este primul aeroport din Spania în ceea ce privește operațiunile realizate, traficul de pasageri și transportul bunurilor, al 4-lea din Europa și al 12-lea din lume în funcție de numărul de pasageri. Aeroportul, înființat în 1928, deține patru terminale.

Mese

Meniul Gusto+ oferit de Air Europa oferă o gamă variată de opțiuni culinare proaspăt preparate. Există promoții speciale la fiecare zbor pentru produse precum gustările, dulciurile sau produsele potrivite pentru copii. Air Europa oferă de asemenea ”sandwich-ul săptămânii”, precum și sugestii de mâncăruri care pot fi încercate. Pentru zborurile transatlantice meniul este oferit în mod gratuit, compania raspunzând și cerințelor speciale ale pasagerilor, cu condiția ca acestea să fie exprimate cu cel puțin 48 de ore înaintea zborului, prin telefon sau mail.

Servicii opționale

Revista de la bordul avionului vine în întâmpinarea pasagerilor cu informații despre țări și orașe îndepărtate, știri despre VIP-uri, economice, politice, culturale și despre modă. Aceasta dispune și de varianta online de unde poate fi descărcată. Pasagerii Business ce zboară din Moscova spre Novosibirsk au access la lounge-urile S7 amplasate în aeroporturile Domodedovo și Tolmachevo. Pasagerii clasei Economy pot folosi Comfort lounge-ul din aeroportul Domodedovo. Fiecare dintre lounge-urile existente are propriul său design și oferă servicii de recreere și de lucru într-un mediu liniștit. Acestea sunt împărțite în mai multe zone: zone pentru recreare într-un ambient propice unui mediu de.

Citiți mai mult