Meniu

Vueling

Cele mai bune oferte de zbor ale companiei aeriene Vueling

Tariful pentru 1 adult, dus-întors

Vueling

Linia aeriană Vueling este un operator de tip low-cost, cu sediul în El Prat, Barcelona și hub principal în aeroportul El Prat și Leonardo da Vinci–Fiumicino din Roma. Numele său provine din cuvântul spaniol \"Vuelo\", care semnifică \"zbor\". Există 13 baze în A Coruña, Alicante, Amsterdam, Bilbao, Bruxelles, Florența, Madrid, Málaga, Palma de Mallorca, Paris Orly, Sevilla si Valencia. A 14-a bază de sezon de vară este situată în Ibiza. Vueling servește peste 100 de destinații în Africa, Asia și Europa și este în prezent a2-a cea mai mare companie aeriană din Spania. Vueling a fost lansat în februarie 2004, iar în iulie a avut primul zbor între Barcelona și Ibiza.Flota constă în aeronave Airbus A320, ce operează zboruri spre 100 destinații în Spania, Europa, Nordul Africii și Orient, cu zboruri directe în Barcelona și Roma.

Bagaje

Fiecare pasager are dreptul la 3 bagaje, fiecare a cîte 23 kg. Dacă această greutate este depășită, se vor aplica taxe suplimentare, în valoare de 12 € pentru fiecare kilogram în exces. Prin tariful Basic, efectuarea check-in-ului pentru un bagaj de max. 23 kg per pasager poate implica costuri suplimentare în funcție de caracteristica fiecărui tip de zbor. Tarifele Optima și Excellence includ check-in-ul gratuit. De asemenea, pentru o taxă suplimentară, se poate crește volumul bagajului la maxim 32 kg per bagaj. Bagajul de mână este bagajul permis în cabină, cu o greutate maximă de 10 kg și dimensiunile 55x40x20 cm, cu excepția tarifului Excellence care permite 14 și o servietă mică,.
Citiți mai mult

Clase tarifare

Vueling permite pasagerilor să aleagă între clasele Basic, Optima și Excellence, oferind multiple avantaje. Tariful Basic oferă șansa de a obține puncte prin programul Punto. Fiecare pasager Punto de pe o rezervare poate colecta 1 punct pentru fiecare 2 € cheltuiți pe zborurile lor. Tariful Optima permite alegerea între mai multe tarife pentru zborurile de plecare și retur sau selectarea de locuri. În plus, pasagerii își pot modifica zborul, sau schimba pentru alte ore de zbor, în aceeași zi, în mod gratuit. Aceste modificări pot fi realizate de la 2 ore înainte de noul zbor, până la închiderea biroului său de check-in. Întârzierea zborului este permisă în aeroporturi, în Spania, pentru.
Citiți mai mult

Check-in online

Este o procedură ce permite pasagerilor obținerea unei cărți de îmbarcare și economisirea de timp la aeroport, în ziua plecării. După efectuarea check-in-ului, pasagerii pot opta modul în care doresc să primească cartea – imprimată sau printr-o aplicație mobilă. Check-in-ul online poate fi creat din momentul achiziționării biletelor de avion, până la 4 ore înainte de ora zborului (excepție fac zborurile din Lisabona, Cardiff, Lyon, Praga, Frankfurt sau Londra Heathrow, care permit check-in cu minim 24 ore înaintea zborului). Prin check-in, pasagerii își pot alege și locul în avion, însă cu 3 zile înainte de plecare, acestea sunt alocate automat și gratuit.

Flotă

Din luna noiembrie 2014, flota Vueling constă în următoarele 91 de aeronave: Airbus A319-100, Airbus A320-200 și Airbus A321-200.

Hub

Aeroportul Barcelona–El Prat (IATA: BCN, ICAO: LEBL) este localizat la 12 km sud-vest de centrul Barcelonei și este al doilea cel mai mare aeroport din Spania, după Madrid Barajas și al 31-lea din lume. Aeroportul servește destinații domestice din Europa și Africa de nord, Orientul Mijlociu (Egipt, Israel, Iordania, Dubai, Qatar), Asia (Pakistan, China, Singapore), America de Sud (Argentina, Brazilia, Columbia), America de Nord (S.U.A. și Canada), Senegal și Gambia.

Mese

Vueling permite ca fiecare călător să își selecteze gustările și băuturile în timpul zborului.

Servicii opționale

Revista de bord a companiei aeriene Tunisair, La Gazelle, surprinde farmecul identității tunisiene și a bogățiilor acesteia, subliniind frumusețea călătoriilor prin cultura și personalitățile locale descrise. Programul de fidelizare al companiei Tunisair se numește Fidelys și oferă o serie de avantaje pasagerilor înscriși. Odată cu înscrierea și oferirea anumitor informații se oferă numeroase bonusuri în mile și și posibilitatea de a vedea toate zborurile efectuate. Internetul prin Wi-fi este disponibil începând din iunie 2015 când compania a introdus noul aparat Airbus A3330-200 care le oferă pasagerilor mai mult confort, spațiu și unul dintre cele mai performante sisteme de divertisment.
Citiți mai mult