Meniu

Chişinău Bologna - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Bologna

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Arcade impresionante

  Nu există alt loc în lume care să aibă mai multe arcade decât Bologna – sunt peste 38 km numai în centrul orașului! Descoperiți-le frumusețea într-o plimbare pe jos – veți înțelege de ce sunt candidate ca World Heritage Site la UNESCO!

 • Bulevardele devin străzi pietonale

  În weekend, zona centrală devine o mare stradă pietonală – de fapt, trei străzi majore sunt închise de vineri noapte până duminică la 12 noaptea. Atenție însă dacă trebuie să ajungeți la aeroport - va fi destul de dificil cu transportul în comun!

 • Mâncare delicioasă

  Ce ne-a plăcut cel mai mult: restaurantul Cesarina (pastele sunt delicioase!). Mergeți însă și la American Graffiti – veți gusta cei mai buni burgeri din lume într-un decor specific Americii din anii ‘50!

Bologna

Deși este un oraș relativ micuț, vă veți îndrăgosti cu siguranță de Bologna! Cochet și plin de farmec, abundă în clădiri vechi, pline de istorie, dar și în biserici cu arhitectură impresionantă. Ideal pentru un city break romantic, orașul trebuie descoperit la pas, în plimbare, și savurat pe îndelete.

Ce nu trebuie să ratați:

 1. Turnurile Asinelli și Garisenda. Cu o intrare de doar 6 euro, cele două turnuri sunt probabil principala atracție a orașului, oferindu-vă posibilitatea să admirați priveliștea regiunii de la înălțime. Atenție însă: scările sunt foarte înguste și vechi, iar privitul în jos pe măsură ce avansați nu e pentru cei slabi de inimă! Turnurile și-au luat numele după cele două familii care le-au construit. Legenda spune că unul este mai înalt din următorul motiv: fiul unui om sărac s-a îndrăgostit de fata guvernatorului, iar acesta a fost de acord s-o dea în căsătorie numai dacă băiatul va construi cel mai înalt turn din Bologna.
 2. Piazza Maggiore – situată în centrul Bolognei, piața adăpostește Bazilica San Petronio, o capodoperă arhitecturală, dar și cea mai mare biserică construită din cărămidă din lume!  Holul central poate fi accesat fără plată, însă dacă doriți să vedeți totul îndeaproape, va trebui să achitați taxa de 3 euro.  Tot în piață, puteți vedea Palazzo Comunale și  El Palazzo del Podestà. Lângă acesta este Piazza del Nettuno, unde se află faimoasa Fântână a lui Neptun (momentan în renovare).

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Chișinău spre Bologna pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Chișinău spre Bologna pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Chișinău spre Bologna, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Chișinău spre Bologna?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Chișinău spre Bologna atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Chişinău Bologna

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Chişinău - Bologna

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Bologna!

Alegeți hotel în Bologna