Meniu

Ce presupune închirierea unei mașini?

Ce presupune închirierea unei mașini?

Călătoria cu maşina vă poate ajuta să ajungeţi mult mai uşor în locurile pe care doriţi să le vizitaţi. De multe ori, acest lucru poate fi dificil folosind transportul în comun. Dacă aveţi o maşină la dispoziţie puteţi să va organizaţi itinerariul mult mai uşor sau traseul pentru a ajunge la destinaţie în timpul stabilit de către dumneavoastră. Pentru a soluţiona aceste probleme şi pentru a evita transportul în comun, care de cele mai multe ori este destul de costisitor, puteţi închiria o maşină în funcţie de nevoile dumneavoastră de la o companie de închirieri auto.

Activitatea companiilor de închiriere maşini se poate desfăşura numai contra cost, pe baza unui contract de închiriere. Compania de închiriere, conform cerinţelor primite de la client, poate pune la dispoziţia acestuia una sau mai multe maşini, cu sau fără şofer.

Prin lege, clientul este obligat să suporte şi contravaloarea carburanţilor consumaţi in perioada contractuală, precum şi taxele de drum, de parcare sau contravaloarea amenzilor primite în această perioadă.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.md.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!