Meniu

Bilete de avion "În jurul lumii"

Bilete de avion "În jurul lumii"

Cu eSky.md puteți rezerva bilete de avion pentru călătorii în jurul lumii. Acest serviciu vă permite să călătoriți de pe un continent pe altul, în 4-5 sau mai multe țări, folosind un singur bilet de avion și fără a fi nevoie să rezervați separat fiecare segment al călătoriei.

O parte din rute sunt afișate pe pagina eSKY „În jurul lumii”, însă companiile aeriene oferă și alte combinații. De aceea, înainte de a rezerva un astfel de bilet informați-vă asupra acestei opțiuni. Biletul de avion rezervat astfel este mult mai ieftin decât în cazul rezervării fiecărui segment în parte pentru același itinerariu.
Pentru rezervări puteți alege una din rutele afișate pe pagina noastră sau vă puteți crea propriul itinerariu folosind formularul de pe pagină.

Dacă doriți să rezervați una din rutele prezentate pe site, completați în formularul din josul paginii detaliile (ruta, numărul de pasageri, datele de călătorie), apăsați butonul „Trimite cerere”, iar în cel mai scurt timp un consultant vă va contacta pentru a vă prezenta o ofertă.

Formularul de căutare
Puteți crea propriul itinerariu în jurul lumii folosind formularul de pe site. Introduceți pe rând numele țărilor pe care doriți să le includeți în traseu – apăsați pe butonul „plus” pentru a adăuga o nouă țară, după care introduceți datele de călătorie și numărul de pasageri.
Nu uitați să completați corect numărul de telefon și e-mailul dumneavoastră. În cel mai scurt timp, un consultant eSKY.ro vă va contacta pentru a vă prezenta o ofertă.
Pentru mai multe informații ne puteți contacta la (+40) 311 000 099.

Condiții de rezervare
Biletele „În jurul lumii” sunt valabile pentru 1 an de la data plecării și au o limită de mile ce variază între 26.000 și 40.000 de mile. Numărul minim de opriri e de regulă trei, iar limita maximă: de la cinci în sus.


Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.md.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!