Meniu

Sistemul de stele - Informații generale

Sistemul de stele - Informații generale

Clasificarea hotelurilor este utilizată pentru a armoniza standardele, pentru ca oaspeții să fie informați cu privire la facilitățile pe care le oferă fiecare hotel în parte și pentru a nu fi luați prin surprindere în momentul sosirii la hotel.

Evaluarea reflectă respectarea anumitor standarde și criterii. Acestea definesc, astfel, tipurile de camere, tipul de echipamente utilizate, standardul restaurantelor și al baurilor, tipul serviciilor suplimentare (centre de afaceri, săli de conferință, săli de sport etc.).

Standardele stabilite pentru hoteluri variază de la țară la țară, este un sistem de stele care nu este standard internațional. Același număr de stele în țări diferite pot răspunde la standarde diferite. Cu toate acestea, se urmează același principiu: cele mai multe stele reprezintă servicii mai multe incluse în tariful pentru o cameră standard.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj în secțiunea de contact de pe site. Solicitarea dvs. va fi tratată cu prioritate și vom reveni cu un răspuns cât mai curând posibil.

Sfaturile și recomandările incluse în acest articol au caracter informativ și ajutător și nu pot constitui referință pentru reclamații împotriva eSky.md.

Ați găsit informația pe care o căutați în acest articol? Da | Nu
Consider că acest articol:
Vă mulțumim pentru feedback!