Meniu

Căutați bilete de avion Bolivia - spre Bolivia

Bolivia

 • Sucre
 • La Paz
 • Santa Cruz de la Sierra
 • Cochabamba
 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -4
  Valută: Boliviano (BOB)

 • O escapadă în natura sălbatică

  În apropiere de Sucre, mai exact în munții din apropierea satului Alegria, veți descoperi un ansamblu natural de șapte cascade impresionante. Pe alocuri veți găsi iazuri cu ape limpezi, înconjurate de munți, în care puteți înota.

 • Pe acoperișul Pământului

  La o distanță de 40 de kilometri de orașul bolivian se află craterul Vulcanului Maragua. Dacă ați plănuit o escapadă de mai multe zile în regiune, nu ratați o excursie în zonă – priveliștea este una de nedescris.

 • Suveniruri aparte

  Materialele tradiționale din Sucre și specialitățile din ciocolată Para Ti și Taboada sunt cele mai bune suveniruri pe care le puteți lua cu voi din Sucre. Dintre toate materialele, țesăturile din blană de alpaca sunt la cea mai mare căutare. 

De ce merită să vizitați Sucre?

Sucre este capitala constituțională a Boliviei și, de departe, cel mai frumos și mai sigur oraș din țară. Aerul său colonial, ospitalitatea localnicilor, dar și ordinea și siguranța din regiune fac din acest oraș un loc ideal pentru o vacanță aparte.
Situată la poalele Cordilierilor Centrali, la o altitudine de 2700 de metri, fosta colonie spaniolă Chuquisaca a fost mai târziu redenumită Ciudad de la Plata Nuevo Toledo. Astăzi, numele pe care îl poartă onorează primul președinte al Boliviei, Antonio Jose de Sucre.
În inima orașului se află piața centrală a orașului vechi, Plaza 25 de Mayo, cel mai potrivit loc din care să începeți explorarea zonei. Aici puteți admira Catedral Metropolitana de Sucre și Casa de Libertad, locul unde s-a redactat prima constituție a orașului. Piața înconjoară un parc încântător cu fântâni de pe vremea colonială, unde veți găsi și o statuie a fostului conducător care dă numele orașului. 
Bucătăria tradițională boliviană este un mix special de preparate spaniole, incașe, arabe și africane. Deși ingredientele folosite sunt dintre cele mai comune – cartofi, orez, pește sau carne de vită, bucătarii le combină cu măiestrie, astfel încât vă veți simți răsfățați. Vă recomandăm să nu vă încheiați vacanța în Sucre fără să încercați pastel, gogoșile rumenite în ulei și pudrate cu zahăr, care sunt servite alături de un pahar de api, o băutură tradițională din porumb roșu. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Bolivia pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Bolivia pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Bolivia, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Bolivia?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Bolivia atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Bolivia