Meniu

Căutați bilete de avion Cuba - spre Cuba

Cuba

 • Santiago de Cuba
 • Havana
 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC-4 (vara), UTC-5 (iarna)
  Valută: Peso convertibil cubanez (CUC)

 • Să curgă berea!

  În cartierul naval, în apropierea clădirilor de lângă golf se află un restaurant-port, unde seara se organizează petreceri dansante zgomotoase, iar berea produsă pe loc este servită din abundență. 

 • Luați parte la carnaval!

  Pe strada Heredia se află Museo del Carnaval. Puteți întâlni aici costume de carnaval din regiunea Caraibelor, multicolore, iar cei mai norocoși vor avea parte chiar de demonstrații de dans modern și tradițional. 

 • Promenada din port

  Din Plaza de Marte până la intrarea în port se întinde promenada impresionantă. De-a lungul străzii Jose Antonio Saco veți cunoaște adevărata Cuba: domni în vârstă, îmbrăcați elegant, jucând partide de domino, cupluri dansând sau vânzători stradali.

Santiago de Cuba, prima capitală a Cubei

Descoperiți cultura cubaneză într-unul dintre cele mai vibrante orașe din țară: Santiago de Cuba! Situat în estul insulei, orașul este influențat puternic de tradițiile africane, marea majoritate a populației fiind de origine africană.  A fost prima capitală a țării, în timpul stăpânirii spaniole, și încă există numeroase clădiri în stil baroc din acele timpuri. Datorită regiunii muntoase în care se află și a configurației stradale, orașul a fost adeseori comparat cu Los Angeles.

O vacanță în Cuba fără o plimbare într-o mașină veche americană nu are farmec! Spre deosebire de Havana, autoturismele vechi nu servesc doar ca obiective turistice, ci au devenit chiar mijloace de transport.

Ce puteți vizita în vacanța în Caraibe? Mergeți la Cimitirul Sana Ifigenia, unde este înmormântat nu numai Fidel Castro, ci și poeți, scriitori, sportivi și muzicieni importanți pentru istoria insulei. Fiecare mormânt este o mică operă de artă și toate au în comun materialul din care sunt construite: marmura albă. Pentru o vizită în trecut, vizitați casa faimosului conchistador Diego Velazquez, cea mai veche locuință de pe insulă. Aici a locuit acesta după întemeierea orașului în 1515, iar interiorul casei este aproape intact, mai ales bucătăria cu farfuriile specifice acelei epoci.

La cină vă recomandăm o vizită la restaurantul Sfânta Paula, unde vă puteți delecta cu ropa vieja (vită gătită îndelung) cu garnitură de orez și fasole, toate împreună cu nelipsita cerveza (bere). 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Cuba pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Cuba pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Cuba, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Cuba?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Cuba atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Cuba