Meniu

Căutați bilete de avion Uruguay - spre Uruguay

Uruguay

 • Montevideo
 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC -3
  Valută: Peso uruguyan (UYU)

 • Orașul tangoului

  Montevideo este cunoscut ca fiind orașul tangoului. Dacă vreți să dansați sau să admirați un astfel de dans, vă recomandăm clubul El Milongon, pe Gaboto 1810. În fiecare zi, muzica ajunge până la Avenida 18 de Julio!

 • Arta stradală

  Montevideo este capitala sud-amereicană a artei stradale. Veți putea admira lucrari fascinante în apropierea Plaza Zabala, de-a lungul străzilor 25 de Mayo și Sarandí, cât și la Mercado Chico.

 • La cumpărături

  Cea mai mare piață în aer liber din Montevideo se organizează duminica, în Tristan Narvaja. Veți putea cumpăra de aici antichități, suveniruri și fructe proaspete.

De ce merită să vizitați Montevideo

Montevideo este capitala aflată cel mai sudic din tot continentul, la numai 200 de kilometri de Buenos Aires, părând că este imaginea în oglindă a acestuia, peste râul La Plata.

Turiștii ajunși în Montevideo nu sunt atrași numai de combinația de arhitectură istorică și artă stradală, dar și de bucătăria excelentă și de localnicii optimiști. Cea mai bună metodă pentru a le descoperi pe toate este să vă plimbați pe jos prin oraș. Puteți începe cu La Ciudad Vieja, centrul vechi, continua apoi cu Puerta de La Ciudadela, poarta orașului, și cu piața principală, Plaza Independencia.  

Tot aici veți găsi și câteva clădiri administrative pe care le puteți vizita, precum Palacio Salvo, Palacio Legislativo și Palacio Taranco. La mică depărtare veți găsi o altă bijuterie istorică, cel mai vechi teatru din Uruguay, Teatro Solis. 

Orașul este cunoscut pentru activitățile recreative petrecute aici. El Cordón, centrul orașului, este plin cu teatre, cinemauri și restaurante. Pe strada principală, Avenida 18 de Julio, vă puteți bucura de o cafea aromată în timp ce ascultați muzica artiștilor stradali, sau chiar dansa tango în aer liber.

Montevideo este, de asemenea, plin de muzee. Vă recomandăm Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Carnavalului, Muzeul de Artă Modernă și MAPI, Museul Culturilor Pre-columbiene și indigene.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri spre Uruguay pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri spre Uruguay pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri spre Uruguay, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri spre Uruguay?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri spre Uruguay atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre spre Uruguay