Meniu

Căutați zboruri către aeroportul Brindisi Papola Casale

Arată filtrele

Brindisi

 • Informații generale

  Limba oficială Italiană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Ocolul pământului în 80 de zile

  Brindisi a fost menționat în romanul „Ocolul pământului în 80 de zile” al lui Jules Verne. Protagonistul, Fileas Fogg, a ajuns în oraș venind dinspre Londra, Paris, Torino, și îndreptându-se spre Suez.

 • Climatul ideal de vacanță

  În oraș, climatul este ideal pentru o vacanță – nu prea torid și ușor umed. Din acest motiv, majoritatea turiștilor străini care aleg Brindisi sunt irlandezii și britanicii.

 • Originea numelui

  Numele orașului se spune că provine din cuvântul mesapic „brention”, care se traduce prin „capul unei căprioare”. Acesta face referire la forma portului orașului.

De ce merită să vizitați Brindisi

Brindisi este un port în regiunea italiană Apulia, situată în sudul țării. Datorită deschiderii la coastă, Brindisi a jucat un rol important în comerțul internațional, încă din Antichitate.

Orașul se află în aceeași regiune ca mult mai faimosul Bari, însă este mult mai liniștit, iar fluxul de turiști este încă redus. Aproximativ trei sferturi din turiști sunt italieni, ceea ce înseamnă că Brindisi poate fi locul ideal pentru un city break relaxant.

Odată ajunși aici, vă recomandăm să începeți explorarea cu orașul vechi. Vă veți simți atât captivați de străduțe și de clădirile vechi, încât veți fi convinși că v-ați întors în timp. Districtul e micuț, așa că lăsați-vă pierduți printre alei – vă veți regăsi drumul cu ușurință.

Orașul este faimos în special pentru câteva produse, de o calitate excelentă. De exemplu, măslinele, sortimentele de struguri și migdalele sunt incredibil de aromate și delicioase. De asemenea, vinurile produse aici sunt apreciate în întreaga lume – vă recomandăm să gustați vinul roșu produs din struguri Negroamaro.

Bucătăria locală, de asemenea, vă va încânta simțurile. În Brindisi veți găsi o mulțime de restaurante care servesc mâncare delicioasă, unele dintre cele mai populare fiind La Locanda del Porto, pe Via Montenegro 20, Braceria Semeraro, în Piazza Mercato 25 și Pantagruele, pe Salita di Ripalta 1/3.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri Brindisi Papola Casale pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri Brindisi Papola Casale pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri Brindisi Papola Casale, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri Brindisi Papola Casale?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri Brindisi Papola Casale atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Companii aeriene populare care operează zboruri spre Brindisi Papola Casale

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Brindisi!

Alegeți hotel în Brindisi