Meniu

Chicago Tbilisi - Căutați bilete de avion

Tbilisi

 • Informații generale

  Limba oficială Georgiană
  Ora locală: UTC +4
  Valută: Lari georgian (GEL)

 • Festivalul Tbilisoba

  Dacă vreți să vă rezervați doar un city break în Tbilisi, alegeți ultima duminică din luna octombrie. În această zi, localnicii sărbătoresc și se bucură de ultimele fructe pe care le-a lăsat vara.

 • Podul Păcii

  Unul dintre elementele distincte în arhitectura orașului este Podul Păcii, ajustat pentru pietoni. În ciuda stilului futurist în care a fost construit, acesta se integrează perfect în peisaj.

 • Mama Georgie

  Pe vârful muntelui Sololaki, în partea de vest a orașului, veți putea admira un monument de douăzeci de metri, Kartlis deda, închinat țării. Pentru o taxă nesemnificativă, puteți urca la monument cu funicularul, pentru a admira întregul ținut.

   

De ce merită să vizitați Tbilisi

Tbilisi este cunoscut drept „Perla Caucazului”, pe bună dreptate! Orașul este situat la granița dintre Europa și Asia, având un aer oriental autentic. Dincolo de peisajele incredibile și monumentele deosebite, ce vă va fascina cel mai mult în Tbilisi este amabilitatea localnicilor.

Primul lucru care vă va atrage atenția în capitala Georgiei sunt balcoanele atent lucrate. Balustradele de lemn sunt lucrate manual și cu cât sunt mai vechi, cu atât sunt mai creative. De obicei, le veți observa la etajul doi al clădirilor.

Mai departe, merită să faceți o plimbare în centrul vechi al orașului, Abanotubani. Acesta este faimos în special pentru izvoarele de apă sulfuroasă, pe care localnicii le folosesc pentru a-și ameliora diverse condiții de sănătate. Aceste băi sunt acoperite cu niște cupole care, odată cu lăsarea serii și ridicarea aburului, creează o imagine de poveste.

Tbilisi, însă, este un oraș în schimbare, în special când ne referim la infrastructură. Se construiesc noi restaurante, baruri și cluburi, iar vechile clădiri și drumuri sunt restaurate. Asta înseamnă că în timpul unei vacanțe aici nu veți duce lipsă de locuri în care să testați bucătăria georgiană. Noi vă recomandăm Barbarestan, pe D. Aghmashenebeli 132 și Old City Wall, pe Baratashvili 1. Dacă preferați bucătăria din Orientul Îndepărtat, opriți-vă la Umami Asian Fusion, pe 1 Rose Revolution Square.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Chicago spre Tbilisi pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Chicago spre Tbilisi pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Chicago spre Tbilisi, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Chicago spre Tbilisi?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Chicago spre Tbilisi atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Chicago Tbilisi

Verifică aeroportul

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Tbilisi!

Alegeți hotel în Tbilisi