Meniu

Craiova Varna - Căutați bilete de avion

Varna

 • Informații generale

  Limba oficială Bulgară
  Ora locală: UTC+3 (vara), UTC+2 (iarna)
  Valută: Leva bulgară (BGN)

 • Vinuri și mâncare

  Varna este celebră pentru producerea a numeroase sortimente de vin, dar și pentru calitatea superioară a acestora. La fel, mâncarea bulgărească este mereu gătită cu grijă – și este delicioasă! Încercați-o într-unul dintre restaurantele tradiționale!

 • Comoara de aur

  În 1972, a fost descoperită o necropolă datând de la finalul secolului 5 Î.C. care conținea cea mai veche comoară din lume – aceasta poate fi văzută astăzi la Muzeul Arheologic din Varna! 

 • Delfinariul Varna

  Casă pentru una dintre cele mai inteligente animale de pe planetă, delfinariul este și unul dintre simbolurile Varnei. Intrarea costă €13 în sezonul de vară – garantăm penru performanța deosebită a delfinilor! 

Ce ne place în Varna

Cunoscut ca și capitala de vară a Bulgariei, Varna este cel mai cosmopolit și frumos oraș de pe coasta Mării Negre, iar combinația de port, mare și stațiune și izvoare minerale îl transformă cu siguranță în destinația ideală pentru o vacanță de câteva zile. 
Locul este încărcat de istorie, existând dovezi ale ocupației zonei Odessa încă din vremuri antice. Greci, traci, macedoneni și romani au trecut prin acest oraș, însă acesta și-a păstrat mereu independența, rămânând un important centru comercial, cultural și educațional. Tot aici puteți găsi cea mai veche comoară de aur din lume, dar și cea mai mare baie romană din Peninsula Balcanică. 
Localnicii au reușit însă cu siguranță să împletească trecutul cu prezentul  și să dea un aer modern orașului – fie prin zona pietonală extinsă, prin grădinile de la mare, fie prin plaja care îmbie la relaxare în zilele de vară.
Și dacă tot vorbim de vară, trebuie să știți că orașul nu are somn în această perioadă. Cluburi, baruri, restaurante – toate sunt deschise non stop pentru doritori, iar opțiunile sunt nenumărate, indiferent de gusturi sau bugete. Orașul este sediu pentru numeroase evenimente: concerte, festivaluri, expoziții etc. 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Craiova spre Varna pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Craiova spre Varna pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Craiova spre Varna, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Craiova spre Varna?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Craiova spre Varna atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Craiova Varna

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Varna!

Alegeți hotel în Varna