Meniu

Roma Barcelona - Căutați bilete de avion

Barcelona

 • Informații generale

  Limba oficială Spaniolă
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Arhitectura

  Barcelona uimește prin arhitectura sa impresionantă, mai ales datorită lucrărilor lui Antonio Gaudi. Nu ratați Sagrada Familia, La Pedrera, Casa Batllo și Parcul Guell, Catedrala Gotică sau Biserica Santa Maria del Mar.

 • Plaje

  Barcelona se bucură de o plajă destul de mare, aceasta întinzându-te pe câțiva km. Luați-vă prietenii, ceva rece de băut și mergeți la o sesiune de relaxare – cea mai cunoscută porțiune este Barceloneta!

 • Viață de noapte

  Pe timp de vară, viața de noapte devine chiar și mai activă decât în alte sezoane, aceasta fiind și perioada când au loc cele mai multe petreceri pe plajă, difuzări de filme în aer liber sau concerte. 

Ce ne place la Barcelona

Sunteți îndrăgostiți de mare și de plimbări pe coasta Mediteranei? Sunteți mereu în căutare de clădiri cu arhitectură unică, ieșită din comun? Vă dați în vânt după mâncăruri delicioase, acompaniate de vinuri bune? Nu refuzați niciodată o noapte albă? Atunci bine ați venit în Barcelona!
Deși nu este capitala Spaniei, Barcelona găzduiește tot felul de evenimente culturale. În plus, centrul cultural al orașului adună la un loc Muzul de Artă Contemporană, Muzeul Picasso, Muzeul Național de Artă (Catalunia), Fundația Jean Miro Foundation, dar și multe altele. De asemenea, scena muzicală locală se mândrește cu festivaluri spectaculoase precum Sonar și Primavera, care adună peste 100.000 de vizitatori în fiecare an.
Bucătăria din Barcelona? O nuanță mediteraneană asezonată cu multe legume, pâine, cereale și ulei de măsline – cam asta ar fi pe scurt. Aici veți găsi mâncare pentru toate gusturile – de la fructe de mare la legume proaspete, fie că le testați într-unul dintre sutele de restaurante, fie că le cumpărați din piețele de produse proaspete și le pregătiți chiar dvs.! Și dacă tot vorbim de mâncare, nu uitați să încercați și așa numitele tapas. Orice combinație ați alege, va fi delicioasă!  
Iar dacă vă gândiți la modă, stți liniștiți! Nu aveți nevoie de reviste ca să aflați ultimele trenduri. Barcelona este o adevărată expoziție când vine vorba de fashion – plimbați-vă pe Paseo de Gracia și Portal del Angel și convingeți-vă singuri! 

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Roma spre Barcelona pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Roma spre Barcelona pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Roma spre Barcelona, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Roma spre Barcelona?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Roma spre Barcelona atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Roma Barcelona

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Roma - Barcelona

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Barcelona!

Alegeți hotel în Barcelona