Meniu

Veneţia Nisa - Căutați bilete de avion

Nisa

 • Informații generale

  Limba oficială Franceză
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Mâncare specifică

  Trebuie să încercați: tourte aux blettes (desert făcut cu sfeclă Mangold), socca (o clătită făcută cu făină de năut, ulei de măsline, oregano, sare și presărată cu piper), dar și pissaladiere (foccacia cu anșoa, măsline și ceapă caramelizată). 

 • Vinuri

  Situate pe dealurile vestice ale Nisei, cele 11 podgorii Bellet adăpostesc două varietăți de struguri pe care nu le mai găsiți nicăieri altundeva în lume: Braquet și Folle. Dacă vă plac vinurile bune, alegeți așadar o sticlă de vin rose de Bellet. 

 • Catedrale

  Absolut impresionantă este Catedrala Ortodoxă Rusească Sf. Nicolas. Aceasta a fost construită în 1912 de țarul cu același nume și adăpostește obiecte religioase și istorice de mare valoare care au fost transportate din Rusia în perioada sa agitată.

Nisa

Dacă plănuiți să explorați Coasta de Azur, punctul perfect de plecare pentru călătoria dvs este Nisa – considerat inima Rivierei Franceze, orașul este înconjurat de apele albastre ale Golfului Îngerilor, fiind în același timp protejat de Alpii Maritimi. Cu o vreme blândă pe tot parcursul anului și cu o energie tipic mediteraneană, Nisa vi se va lipi de suflet din prima clipă.

Orașul nu este foarte mare, însă nu duce lipsă de atracții turistice. Printre punctele principale de interes se numără Promenade des Anglais - celebra zonă pietonală se întinde de-a lungul golfului și este împânzită cu palmieri și grădini boeme. La fel de cunoscut este și Orașul Vechi, care abundă în străduțe pietonale și căsuțe colorate, printre care se mai strecoară ici-colo și baruri, restaurante și magazine gourmet. Tot din apropiere, puteți urca apoi pe Colinele Palatului (au și lift disponibil) – fostă fortificație militară, palatul este acum locul perfect pentru admirat orașul de la înălțime. Dacă sunteți în căutare de zone mai puține cunsocute de turiști, vă recomandăm însă cartierul Liberation du Port. Presărată cu cafenele mici, dar și cu restaurante locale, aveți destule opțiuni gastronomice, mai ales că puteți găsi și prețuri foarte bune la meniurile de prânz. Tot aici, puteți explora piețe întregi cu produse proaspete de marți până sâmbătă. Fructe, legume, dulcețuri, gemuri și uleiuri de măsline – lăsați-vă purtați printre ele și simțiți energia cartierului.

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Veneţia spre Nisa pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Veneţia spre Nisa pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Veneţia spre Nisa, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Veneţia spre Nisa?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Veneţia spre Nisa atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Veneţia Nisa

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Veneţia - Nisa

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Nisa!

Alegeți hotel în Nisa