Meniu

Bremen Munchen - Căutați bilete de avion

Munchen

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Munchen în septembrie

  Începând cu mijlocul lunii septembrie și până în prima săptămână a lui octombrie are loc Oktoberfest - festivalul berii înseamnă băutură, dansuri, cântece și – bineînțeles - mâncare gustoasă.

 • Pentru fanii automobilelor

  Orașul pune la dispoziție muzee, cum ar fi... Muzeul BMW. O impresionantă colecție de autovehicule și motociclete marca BMW este expusă vizitatorilor zilnic (mai puțin luni), între 10 dimineața și 6 după-amiaza. Biletul de acces costă aproximativ €9.

 • Mai mult decât bere

  Munchen este casă pentru cel mai mare muzeu de știință și tehnologie din lume. În holurile găzduind expoziții ample de la Deutsches Museum, veți întâlni o gamă largă de vehicule, computere, microscoape și nu numai.

De ce merită să vizitați Munchen?

Munchen este un oraș eclectic și plin de farmec pe care îl recomandăm oricând pentru un city break! Începeți turul cu Marienplatz – este cea mai frumoasă regiune istorică a orașului! Aici veți putea admira Neues Rathaus (noua primărie construită în still neo-gotic), magnifica Frauenkirche (Catedrala Doamnei Noastre Dragi, din secolul 15), construită din cărămidă roșie, dar și Peterskirche (Biserica Sfântul Petru), ce datează din secolul 12.
Nu departe de centrul orașului, de-a lungul râului Isar, se află Englischer Garten (Grădina Englezească). Întinsă pe 370 de hectare, aceasta este de fapt cel mai mare parc urban din Europa. Aici se află și cunoscutul Lac Kleinhesseloher, cu a sa zonă dedicată în special nudiștilor, dar și cea mai mare grădină de bere a orașului (aflată la Turnul Chinezesc).
Un city break la Munchen nu este complet dacă nu încercați localurile tradiționale care servesc bere. Spre exemplu, la Hofbräuhaus Am Platzl găsiți băuturi locale și bucătărie bavareză, într-o atmosferă de muzică interpretată live în fiecare duminică. Recomandăm și Schuhbecks in den Südtiroler Stuben aflat la adresa 6 Platzl, Zum Augustiner de pe 27 Neuhauser Straße, Ludwigs de pe 6 Heiliggeiststraße, și Brenner - 15 Maximilianstraße. Pentru pofticioși, avem și câteva idei culinare: Krustenbraten (friptură de porc în crustă crocantă), Haxe (ciolan de porc), Sauerlunge (plămâni serviți cu sos acru) sau Weißwürste (cârnați tradiționali bavarezi serviți cu varză murată prăjită și cartofi).

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Bremen spre Munchen pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Bremen spre Munchen pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Bremen spre Munchen, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Bremen spre Munchen?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Bremen spre Munchen atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Bremen Munchen

Companii aeriene populare care operează zboruri pe ruta Bremen - Munchen

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Munchen!

Alegeți hotel în Munchen