Meniu

Dortmund Memmingen - Căutați bilete de avion

Arată filtrele

Memmingen

 • Informații generale

  Limba oficială Germană
  Ora locală: UTC+2 (vara), UTC+1 (iarna)
  Valută: Euro (EUR)

 • Orașul unicornilor

  Un ochi ager va observa un monument reprezentat de un unicorn într-una dintre piețe, iar un altul deasupra unei farmacii. Această creatură se crede a fi simbolul Sfintei Fecioare Maria, cu puteri vindecătoare.

 • Breslele medievale

  În Memmingen se află 11 clădiri vechi de câteva sute de ani, ridicate inițial pentru a deservi breslele de meșteri, precum negustori, țesători, măcelari și tâmplari.

 • Hexenturm

  Turnul vrăjitoarelor, construit în anul 1150, numit Hexenturm, este al treilea cel mai vechi turn al unei temnițe din Memmingen, o dovadă a brutalității sistemului judiciar din acele timpuri.

De ce merită să vizitați Memmingen?

Memmingen, deși micuț, este un oraș plin de farmec. Centrul vechi este împânzit de străduțe înguste cu case fermecătoare, renovate integral – pitorescul său este unul dintre principalele motive pentru care vă recomandăm să explorați Memmingen într-un city break!
Dintre capodoperele arhitecturale, recomandăm vechea farmacie ridicată în anul 1489. Un alt loc cu o semnificație aparte este vechiul han – Leul de Aur. La parterul acestuia se află un pub și o încăpere unde se pot degusta vinuri. Dacă priviți cu atenție la fațada clădirii, veți observa o urmă lăsată de o ghiulea de tun care a lovit hanul în timpul asediului orașului din anul 1647. Interesant!
Ce altceva vă recomandăm să vizitați în cazul în care ajungeți aici în city break? În inima regiunii, aproape de primărie, se află Marktplatz, veche de secole. Astăzi sunt ridicate aici standuri la ocazii speciale, cum ar fi sărbătoarea Crăciunului – puteți achiziționa băuturi alcoolice locale, bijuterii artizanale sau decorațiuni unice pentru brad.
 Dacă sunteți un împătimit al preparatelor din carne, bucătăria bavareză este exact ce căutați! Felul de mâncare classic este Weißwurst (un cârnat alb, afumat, servit cu muștar și un covrig). Dacă ajungeți la Klösterle, comandați o porție de ciolan de porc (întrebați de Haxe). Memmingen, ca de altfel întreaga Bavarie, este paradisul băutorilor de bere - cele mai bune berării din zonă sunt servite la Weinmarkt 6-8, așadar nu ratați o vizită aici pe perioada city break-ului!

✔️ Există oferte speciale pentru zboruri din Dortmund spre Memmingen pe eSky.md?

Pe eSky.md adăgăm în mod regulat oferte de călătorie la cele mai mici tarife. Urmăriți-ne și inspirați-vă!

✔️ Atunci când rezerv zboruri din Dortmund spre Memmingen pot include și asigurarea de călătorie?

Pe eSky.md, în timpul procesului de rezervare pentru biletul de avion, puteți opta și pentru adăugarea unuia din diversele tipuri de asigurări disponibile, în funcție de nevoile dvs.. Astfel, veți putea călători confortabil și în siguranță.

✔️ Dacă rezerv zboruri din Dortmund spre Memmingen, pot rezerva în același timp și cazarea?

Pe eSky.md vă oferim un motor de căutare pentru cazări mulțumită căruia vă puteți rezerva în avans cazarea pentru destinația unde urmează să călătoriți. Cazarea poate fi rezervată individual sau ca parte a pachetelor Zbor+Hotel.

✔️ Ce linii aeriene operează zboruri din Dortmund spre Memmingen?

Pe eSky.md ne asigurăm că includem în oferta de zboruri din Dortmund spre Memmingen atât linii aeriene low-cost, cât și linii aeriene tradiționale, specializate în a oferi un serviciu de înaltă calitate.

Aeroporturi

Dortmund Memmingen

Sunteți în căutarea unui hotel? Verificați cele mai bune oferte în Memmingen!

Alegeți hotel în Memmingen